DECRET 407/2006, de 24 d'octubre, de creació del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i dels consells tècnics de formació continuada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

407/2006, de 24 d'octubre, de creaciÛ del Consell Catal‡ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries i dels consells tËcnics de formaciÛ continuada.

La Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenaciÛ de les professions sanit‡ries estableix un marc legal i competencial en tot allÚ referent al desenvolupament i desplegament de les professions sanit‡ries. En el capÌtol IV del tÌtol II, articles 33 i seg¸ents, preveu un ampli marge d'actuaciÛ a les comunitats autÚnomes en el tractament de la formaciÛ contÌnua dels professionals sanitaris, dins el marc de coordinaciÛ estatal que garanteix la creaciÛ de la ComissiÛ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries del Sistema Nacional de Salut.

En l'‡mbit de la regulaciÛ de la formaciÛ continuada de les professions sanit‡ries contemplades a la citada Llei 44/2003, de 21 de novembre, es manifesta la necessitat de establir mecanismes que garanteixin la coordinaciÛ i l'homogeneÔtat de les estructures d'acreditaciÛ i la gestiÛ de les institucions de formaciÛ continuada, aixÌ com els programes i les activitats de les diferents professions sanit‡ries.

La creaciÛ del Consell Catal‡ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries i dels consells tËcnics de formaciÛ continuada implica la introducciÛ de canvis en la denominaciÛ i funcions atribuÔdes fins ara als ja existents consells de FormaciÛ MËdica Continuada i de FormaciÛ FarmacËutica Continuada.

En conseq¸Ëncia, per les raons exposades i de conformitat amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat; escoltades les corporacions i les entitats interessades; d'acord amb el dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, a proposta de la consellera de Salut, i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

Article 1

CreaciÛ i funcions del Consell Catal‡ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries

1.1††Es crea el Consell Catal‡ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries com a Úrgan adscrit al Departament de Salut.

1.2††SÛn funcions del Consell:

a)†Proposar a l'Úrgan competent del Departament de Salut la resoluciÛ dels expedients d'acreditaciÛ d'activitats, programes i centres de formaciÛ continuada.

b)†Ser l'Úrgan de relaciÛ amb la ComissiÛ de FormaciÛ Continuada de les Professions Sanit‡ries del Sistema Nacional de Salut.

c)†Proposar la constituciÛ dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR