DECRET 288/1995, d'11 d'octubre, de creació dels centres d'innovació i formació ocupacional del Departament de Treball.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Reial decret 1577/1991, de 18 d'octubre, es va traspassar la gestió de la formació professional ocupacional a la Generalitat de Catalunya, que el Decret 257/1991, de 25 de novembre, va assignar al Departament de Treball.

Aquesta transferència de la gestió de la formació professional ocupacional implica assumir, entre altres funcions, la titularitat dels centres de formació ocupacional de l'Institut Nacional d'Ocupació, tant els de caràcter fix com les unitats d'acció formativa i els equips mòbils.

Això implica que el Departament de Treball, i dins les facultats atribuïdes al conseller respecte a l'atribució de potestat reglamentària d'autoorganització, ha d'adaptar la seva estructura a la transferència efectuada, la qual cosa implica la modificació del Decret 25/1990, de 9 de gener, de reestructuració del Departament de Treball.

Amb la present regulació es creen, per tal d'integrar-les en la mateixa estructura del Departament de Treball, els centres transferits de caràcter fix, i que passen a denominar-se centres d'innovació i formació ocupacional, amb l'objectiu de desenvolupar les funcions i els serveis que tenen atribuïts, amb la màxima operativitat, flexibilitat i eficàcia.

En conseqüència, vist el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Treball i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es creen els centres d'innovació i formació ocupacional del Departament de Treball següents: A Barcelona: Centre d'Innovació i Formació Ocupacional La Violeta. Centre d'Innovació i Formació Ocupacional Sabadell Mancom. Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Santa Coloma de Gramenet. A Girona: Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Salt. A Lleida: Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Lleida. A Tarragona: Centre d'Innovació i Formació Ocupacional a Tarragona.

Article 2

Els centres d'innovació i formació ocupacional (CIFO) depenen de la Direcció General d'Ocupació.

Article 3

3.1 Són funcions d'aquests centres, en el seu àmbit territorial:

  1. La realització d'accions adreçades al perfeccionament del personal expert dels centres col·laboradors del Departament de Treball, com també la realització de cursos per cobrir necessitats de formació ocupacional.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR