DECRET 213/2007, de 25 de setembre, de creació de dos centres públics de formació de persones adultes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

213/2007, de 25 de setembre, de creació de dos centres públics de formació de persones adultes.

L'educació permanent té com a objectiu oferir a totes les persones la possibilitat de formar-se al llarg de tota la vida, amb la finalitat d'adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats i coneixements per al seu desenvolupament personal i professional.

La previsió de la demanda de formació en aquest àmbit aconsella la creació de diversos centres de formació de persones adultes.

Per això, d'acord amb l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, i atès el que estableix el Decret 72/1994, de 6 d'abril, per la qual es regulen els centres de formació de persones adultes, a proposta del conseller d'Educació, i d'acord amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es creen els centres de formació de persones adultes que figuren a l'annex d'aquest Decret, per transformació de les aules que s'hi indiquen.

Article 2

2.1 Aquests centres, que adequaran la seva activitat docent a partir del curs acadèmic 2007-2008, desenvoluparan la formació instrumental i bàsica en totes les seves modalitats per a persones adultes. També incorporaran la perspectiva de gènere a les activitats educatives i formatives.

2.2 Els centres funcionaran amb una organització flexible d'acord amb les necessitats educatives i formatives de la zona on estan ubicats i incorporaran la metodologia d'autoformació.

Article 3

Els centres s'inscriuran al Registre de centres docents.

Disposició final

S'autoritza el conseller d'Educació a executar i desenvolupar aquest Decret.

Barcelona, 25 de setembre de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Denominació del centre: Centre de Formació d'Adults Can Marfà.

Codi: 08060253.

Adreça: Jordi Joan, 5.

Municipi: 08301 Mataró.

Comarca: Maresme.

Titular: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació.

Instal·lacions: 3 aules, sala...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR