DECRET 21/2014, de 18 de febrer, de cessament i nomenament de membres de la Comissió Jurídica Assessora.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L’article 3.3 de la Llei 5/2005, del 2 de maig, de la Comissió Jurídica Assessora, en la redacció donada per la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix que el Govern nomena els membres de la Comissió per a un període de sis anys, renovable per a un altre de sis anys, i se’n fa la renovació per terços cada dos anys.

Mitjançant el Decret 204/2009, de 22 de desembre, es van nomenar els membres de la Comissió Jurídica Assessora i el seu president.

D’acord amb el que disposa l’apartat 2 de la disposició modificativa segona de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, s’afegeix una disposició transitòria quarta a la Llei 5/2005, del 2 de maig, que preveu que els membres de la Comissió Jurídica Assessora nomenats de conformitat amb el que disposava la redacció primigènia de l’apartat 3 de l’article 3 d’aquesta Llei es mantenen en el càrrec fins que no fineixi el període de temps per al qual van ser nomenats. Un cop exhaurit aquest mandat, el Govern ha de fer els nous nomenaments. S’haurà de determinar per sorteig, d’entre tots els membres designats, quins finiran llur mandat en cada una de les tres primeres renovacions, la primera de les quals tindrà lloc al cap de quatre anys de la designació.

Atès el que disposa l’esmentada disposició transitòria quarta, a proposta del conseller de la Presidència, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Membres de la Comissió

1.1 Cessen com a membres de la Comissió Jurídica Assessora les persones següents:

Mercè Barceló i Serramalera.

Anna Casanovas i Mussons.

Joaquim Ferret i Jacas.

Manuel Gerpe i Landín.

1.2 Es nomenen membres de la Comissió Jurídica Assessora, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec, les persones següents:

Albert Lamarca i Marquès

Marta Franch i Saguer

Lluís Saura i Lluvià

Joan Manuel Trayter i Jiménez

Article 2

President de la Comissió

2.1. Cessa com a president de la Comissió Jurídica Assessora el senyor Tomàs Font i Llovet, el qual continua com a membre.

2.2. Es nomena com a president de la Comissió Jurídica Assessora el senyor Albert Lamarca i Marquès, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec.

Barcelona, 18 de febrer de 2014

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR