DECRET 116/2003, de 28 d'abril, de cessament, nomenament i ratificació de membres del Consell Escolar de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyDecret

DECRET

116/2003, de 28 d'abril, de cessament, nomenament i ratificaciÛ de membres del Consell Escolar de Catalunya.

D'acord amb el que estableix l'article 6 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, a peticiÛ de la FederaciÛ Catalana de Centres d'Ensenyament i de Foment del Treball Nacional, cal procedir al cessament, el nomenament i la ratificaciÛ de diversos membres del Consell Escolar de Catalunya, dels sectors assenyalats als apartats e) i g) de l'article 4.1 de la Llei esmentada.

En virtut d'aixÚ, de conformitat amb el que preveu l'article 5 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, a proposta de la consellera d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

El cessament com a membre del Consell Escolar de Catalunya, en representaciÛ del sector centres privats, de la senyora M. Rosa Huguet i Higueras.

Article 2

El nomenament com a membre del Consell Escolar de Catalunya, en representaciÛ del sector centres privats, del senyor Enric Grau i MartÌn, amb efectes fins al 29 d'abril de 2007.

Article 3

La ratificaciÛ com a membre del Consell Escolar de Catalunya, en representaciÛ del sector organitzacions patronals, de la senyora Anna M. Duran i Casanovas, amb efectes fins al 28 d'abril de 2007.

Barcelona, 28 d'abril de 2003

Jordi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR