DECRET 148/1996, de 30 d'abril, de cessament i nomenament de vocals titulars i suplents del Consell de Treball de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Vist el Decret 345/1987, de 3 de desembre, de nomenament de vocals titulars i suplents en representaciÛ de les organitzacions empresarials i sindicals en el Consell de Treball de Catalunya;

AtËs el que disposa l'article 3 del Decret 79/1993, de 9 de marÁ, de modificaciÛ de la normativa i el funcionament del Consell de Treball de Catalunya;

A proposta del conseller de Treball i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El senyor Joan Coscubiela i Conesa cessa com a vocal titular del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ sindical ComissiÛ Obrera Nacional de Catalunya (CONC), a proposta de l'organitzaciÛ esmentada.

Article 2

Nomenar el senyor Juan Manuel Tapia Rubio vocal titular del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ sindical ComissiÛ Obrera Nacional de Catalunya, a proposta de l'organitzaciÛ esmentada.

Article 3

Cessen com a vocals titulars del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Foment del Treball Nacional, a proposta de l'organitzaciÛ esmentada, les persones seg¸ents: Antoni AlguerÛ i AlguerÛ. Josep Maria CaÒellas i Fargas.

Article 4

Cessen com a vocals suplents del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Foment del Treball Nacional, a proposta de l'organitzaciÛ esmentada, les persones seg¸ents: Carles Camp‡s i Mitjavila. Pere Llorens i Lorente. Joan Muntaner i Tanganelli. Joan Oliva i Rif‡. Sergi Subils i Marrugat.

Article 5

Nomenar vocals titulars del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Foment del Treball Nacional, a proposta de l'organitzaciÛ esmentada, les persones seg¸ents: Jordi Fort i BuscatÛ. Joan Canals i Oliva.

Article 6

Nomenar vocals suplents del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Foment del Treball Nacional, a proposta de l'organitzaciÛ esmentada, les persones seg¸ents: Miguel ¡ngel Fraile i Villagrasa. David GarrofÈ i Puig. Benet Armengol i Obrador. Juan JosÈ Meca i Saavedra. Manuel ColomÈ i Oller.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al DOGC.

Barcelona, 30 d'abril de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Ignasi Farreres i Bochaca Conseller de Treball

(96.110.029)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR