DECRET 26/1996, de 23 de gener, pel qual s'autoritza la implantació del segon cicle dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en administració i direcció d'empreses a la Universitat de Lleida.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1421/1990, de 26 d'octubre, va establir el tÌtol universitari oficial de llicenciat en administraciÛ i direcciÛ d'empreses, aixÌ com les directrius generals b‡siques del pla d'estudi conduent a la seva obtenciÛ.

Per tal de donar coherËncia a les titulacions de l'‡mbit econÚmic que ofereix la Universitat de Lleida, i per aconseguir una continuÔtat en els estudis de la diplomatura en ciËncies empresarials, aquesta Universitat ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autoritzaciÛ per impartir el segon cicle dels estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de llicenciat en administraciÛ i direcciÛ d'empreses. Aquests estudis es realitzaran a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida.

De conformitat amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universit‡ria, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinaciÛ universit‡ria i de creaciÛ de consells socials, i el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creaciÛ i reconeixement d'universitats i centres universitaris, a proposta del Consell EconÚmic de la Universitat de Lleida, i amb l'acord favorable de la seva ComissiÛ Gestora, amb els informes favorables del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller de la PresidËncia i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR