ACORD GOV/31/2007, de 13 de febrer, pel qual s'autoritza la consellera d'Acció Social i Ciutadania a convocar les prestacions socials de caràcter econòmic de dret de concurrència per a l'any 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/31/2007, de 13 de febrer, pel qual s'autoritza la consellera d'AcciÛ Social i Ciutadania a convocar les prestacions socials de car‡cter econÚmic de dret de concurrËncia per a l'any 2007.

La Llei 13/2006, de 27 de juliol, de prestacions socials de car‡cter econÚmic, ha determinat un rËgim jurÌdic propi per aquestes prestacions, en base a la competËncia exclusiva de la Generalitat en matËria d'assistËncia i serveis socials. Efectivament, l'Estatut d'autonomia, a l'article 166, determina que la competËncia exclusiva de la Generalitat comprËn les prestacions tËcniques i les prestacions econÚmiques amb finalitat assistencial o complement‡ries d'altres sistemes de previsiÛ p˙blica.

L'article 5.3 de la Llei 13/2006, de 27 de juliol, estableix que les prestacions de car‡cter econÚmic sÛn de dret de concurrËncia per al beneficiari o benefici‡ria quan la concessiÛ Ès limitada per les disposicions pressupost‡ries i Ès sotmesa a concurrËncia p˙blica i a prioritzaciÛ de les situacions de major necessitat.

Pel que fa als ajuts i prestacions econÚmiques concedides en convocatÚries anteriors a l'entrada en vigor de la Llei 13/2006, de 27 de juliol, ja han estat prorrogades per a l'any 2007, mitjanÁant l'Ordre BEF/551/2006, de 23 de novembre, d'acord amb la disposiciÛ transitÚria vuitena de la dita Llei.

La finalitat d'aquest Acord Ès donar compliment a l'article 25.1 de la Llei 13/2006, de 27 de juliol, i garantir la m‡xima celeritat i efic‡cia per poder donar cobertura a les situacions de necessitat protegides per les prestacions que ja estan creades, i que el departament competent en matËria de serveis socials convoca anualment.

…s a aquests efectes que s'autoritza la consellera d'AcciÛ Social i Ciutadania a convocar, mitjanÁat una ordre, les prestacions socials de car‡cter econÚmic i dret de concurrËncia, creades amb anterioritat a la Llei 13/2006, de 27 de juliol, d'acord amb la normativa vigent, i amb les disponibilitats pressupost‡ries.

…s per aixÚ que, a proposta de la consellera d'AcciÛ Social i Ciutadania, el Govern

Acorda:

.1††Als efectes de donar cobertura, amb la m‡xima celeritat i efic‡cia, a les situacions de necessitat del col∑lectiu de persones interessades, s'autoritza la consellera d'AcciÛ Social i Ciutadania a convocar per a l'any 2007 els ajuts i prestacions econÚmiques de car‡cter social i assistencial actualment vigent, amb el mateix objecte i situaciÛ de necessitat a protegir, i sens perjudici que, en compliment de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR