DECRET 49/1990, de 20 de febrer, de classificació de l'escola de ceràmica Groc, de Barcelona, com a centre no oficial d'ensenyaments artístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Amb la finalitat de resoldre la sol·licitud presentada davant el Departament d'Ensenyament per la senyora M. Mercè Piera i Ricart en petició de classificació acadèmica de l'escola de ceràmica Groc, de Barcelona, com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics, s'instruí l'expedient corresponent.

Havent-se comprovat en l'expedient esmentat el compliment dels requisits necessaris per a la classificació com a centre no oficial reconegut, establerts pel Decret 1987/1964, de 18 de juny, sobre reglamentació dels centres no oficials d'ensenyaments artístics, de conformitat amb el què disposa l'article 23 de la Llei orgànica 8/1985, reguladora del dret a l'educació;

A proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es classifica com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics l'escola de Ceràmica Groc, ubicada al carrer de Deu i Mata, núm. 11 i 18, de Barcelona, comarca del Barcelonès.

Article 2

L'escola de ceràmica Groc, de Barcelona, queda adscrita a l'escola oficial Pau Gargallo, de Badalona.

Article 3

El Departament d'Ensenyament adoptarà les mesures necessàries per a l'execució d'aquest Decret.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR