ORDRE ARP/528/2006, de 9 de novembre, per la qual es publica la llista de clons autoritzats a Catalunya com a materials de base per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada, del gènere Juglans spp.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/528/2006, de 9 de novembre, per la qual es publica la llista de clons autoritzats a Catalunya com a materials de base per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada, del gènere Juglans spp.

El Reial decret 289/2003, de 7 de març, sobre comercialització dels materials forestals de reproducció (BOE núm. 58, de 8.3.2003) incorpora la Directiva 1999/105/CE, del Consell, de 22 de desembre, a l'ordenament jurídic intern de l'Estat espanyol i alhora refon i actualitza tota la normativa comunitària anterior sobre producció i comercialització dels materials forestals de reproducció.

L'article 3 del Reial decret citat estableix que per produir materials forestals de reproducció destinats a la comercialització, només es podran utilitzar materials de base que autoritzi l'òrgan competent de la comunitat autònoma respectiva, els quals han d'haver estat identificats, seleccionats, qualificats i controlats.

Un cop la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries ha realitzat els estudis corresponents, i ha fet les comprovacions sobre el compliment dels requisits mínims per a l'autorització dels materials de base, els quals es destinen a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada, d'acord amb l'annex IV del Reial decret 289/2003, de 7 de març, i la resta de normativa aplicable, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Els clons de Juglans spp que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre, s'autoritzen com a materials de base per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada, per un període de deu anys.

Article 2

La Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries inspeccionarà, a intervals regulars, els materials forestals autoritzats que consten a l'annex d'aquesta Ordre, a fi de comprovar que continuen complint els requisits pels quals van ser autoritzats i, en cas que no sigui així, retirar-los l'autorització.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR