DECRET 134/1990, de 28 de maig, pel qual es crea l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida a la Universitat Politècnica de Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1324, pàg. 3682, de 30.7.1990).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Raons d'economia i eficàcia han aconsellat la fusió en una única Escola Tècnica Superior de l'Escola Universitària d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Lleida i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms de Lleida que gestionava, a més, els estudis d'Enginyer tècnic forestal.

El centre resultant de la fusió es denominarà Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida i gestionarà els tres estudis esmentats, tal com ha sol·licitat el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats; a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea a la Universitat Politècnica de Catalunya l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida, que impartirà els estudis d'Enginyer agrònom, Enginyer tècnic agrícola, Enginyer tècnic en explotacions forestals i Enginyer tècnic en indústries dels productes forestals.

Article 2

Se suprimeixen, en conseqüència, l'Escola...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR