ORDRE ECO/338/2011, de 17 de novembre, per la qual es dóna conformitat als canvis de nom de l'Escola Tècnica Superior-IQS i de la Facultat d'Economia-IQS, que passen a denominar-se IQS School of Engineering/Escola Tècnica Superior IQS i IQS School of Management/Facultat d'Economia IQS, respectivament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/338/2011, de 17 de novembre, per la qual es dóna conformitat als canvis de nom de l'Escola Tècnica Superior-IQS i de la Facultat d'Economia-IQS, que passen a denominar-se IQS School of Engineering/Escola Tècnica Superior IQS i IQS School of Management/Facultat d'Economia IQS, respectivament.

Amb l'objectiu d'adaptar els noms de l'Escola Tècnica Superior-IQS i de la Facultat d'Economia-IQS a les acreditacions internacionals obtingudes, i a l'impuls gradual de la incorporació de l'anglès en els estudis que s'hi imparteixen, la Universitat Ramon Llull ha sol·licitat la conformitat del departament competent en matèria d'universitats sobre el canvi de denominació dels centres esmentats.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, i les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull, a sol·licitud de la Junta de Patrons de la Universitat Ramon Llull, Fundació Privada, titular de la Universitat Ramon Llull i a proposta de la Direcció General d'Universitats,

Ordeno:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR