DECRET 234/1992, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació de diversos estudis a l'Escola Tècnica Superior de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'Escola Tècnica Superior de Telecomunicacions de Barcelona es va crear l'any 1971 i forma part de la Universitat Politècnica de Catalunya. Té per objecte la formació d'enginyers de telecomunicacions en les seves especialitats d'Electrònica i Comunicacions.

Per tal de garantir unes condicions que facin possible l'increment de la qualitat docent i que, alhora, adeqüin els plans d'estudi a la realitat, la Universitat Politècnica de Catalunya ha manifestat la voluntat de diversificar la seva oferta universitària per respondre a les necessitats socials actuals i a les demandes més específiques.

Per aquests motius, la Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament l'autorització per impartir les noves enginyeries del camp de l'electrònica i la telecomunicació, les quals donaran resposta a la demanda social d'aquests estudis i a la demanda professional de tècnics en aquest sector.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; amb l'informe previ del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Govern,

Decr...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR