ORDRE CLT/63/2004, de 8 de març, sobre les condicions tècniques de les actuacions a incloure en el Programa específic de biblioteques, integrat en el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya 2004-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/63/2004, de 8 de marÁ, sobre les condicions tËcniques de les actuacions a incloure en el Programa especÌfic de biblioteques, integrat en el Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya 2004-2007.

L'article 42 de la Llei 4/1993, de 18 de marÁ, del sistema bibliotecari de Catalunya, preveu que la Generalitat de Catalunya ha d'establir anualment un programa d'ajuts a les biblioteques, especialment per dotar-les d'infraestructura, construir-ne de noves i renovar i ampliar les que hi ha,i que aquest programa s'integra en el Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC). AixÌ mateix, l'article 28 d'aquesta Llei regula el Mapa de la lectura p˙blica de Catalunya i estableix que les inversions que duguin a terme les diferents administracions p˙bliques en equipaments bibliotecaris s'han d'ajustar a les previsions i els criteris que estableix el Mapa. El Mapa de lectura p˙blica de Catalunya va ser aprovat per l'Acord del Govern de la Generalitat de 23 de juny de 2003, i s'hi va donar publicitat per la ResoluciÛ CLT/2142/2003, de 7 de juliol (DOGC n˙m. 3926, de 16.7.2003).

El Decret 189/2003, d'1 d'agost, de convocatÚria per a la formulaciÛ del Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya (DOGC n˙m. 3942, de 7.8.2003), preveu i regula el Programa especÌfic de biblioteques, l'objecte del qual Ès l'atorgament de subvencions per tal de dotar els municipis i les comarques dels serveis bibliotecaris de competËncia municipal que preveu el Mapa de la lectura p˙blica de Catalunya. L'article 36 d'aquest Decret disposa que el Departament de Cultura ha de determinar les condicions tËcniques que han de complir les actuacions subvencionables per aquest Programa i la documentaciÛ que les entitats locals han d'aportar per acreditar-les, d'acord amb les previsions del Mapa de la lectura p˙blica de Catalunya.

D'acord amb l'article 36 del Decret 189/2003, d'1 d'agost, de convocatÚria per a la formulaciÛ del Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Condicions tËcniques de les actuacions a incloure en el Programa especÌfic de biblioteques

Per tal de poder ser incloses en el Programa especÌfic de biblioteques, les actuacions proposades per les entitats locals durant el perÌode de presentaciÛ de sol∑licituds que preveu l'article 5 del Decret 189/2003, d'1 d'agost, de convocatÚria per a la formulaciÛ del Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya (DOGC n˙m. 3942, de 7.8.2003), s'han d'incloure en l'objecte del Programa que preveu l'article 32.1 del Decret esmentat i han de complir les condicions tËcniques que per a cada tipus d'actuaciÛ s'estableixen en l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

DocumentaciÛ

2.1††Les entitats locals que hagin presentat una sol∑licitud de subvenciÛ per a la construcciÛ o millora, equipament i moblament d'una biblioteca i vulguin que s'inclogui el seu projecte en el Programa especÌfic de biblioteques, han de presentar a la DirecciÛ General de PromociÛ i CooperaciÛ Cultural o als serveis territorials del Departament de Cultura la documentaciÛ seg¸ent:

a)†Informe dels motius i justificaciÛ de la necessitat de la subvenciÛ.

b)†Quantia de la subvenciÛ que sol∑licita i documentaciÛ que reculli el compromÌs de finanÁament de la part que no cobreixi la subvenciÛ sol∑licitada.

c)†Projecte tËcnic de l'obra de construcciÛ o millora, que ha de complir les condicions tËcniques que consten a l'annex. S'ha de presentar en suport paper i en suport digital (CD).

d)†DocumentaciÛ acreditativa de la titularitat o bÈ disponibilitat del terreny o immoble on es portar‡ a terme l'obra.

e)†Proposta de distribuciÛ de mobiliari i equipament, que ha de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR