RESOLUCIÓ ARP/942/2004, d'1 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'aprovació de les normes tècniques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, olives, oli, vinya, fruita seca elaborada i cereals d'hivern.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ARP/942/2004, d'1 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'aprovació de les normes tècniques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, olives, oli, vinya, fruita seca elaborada i cereals d'hivern.

L'article 4.2 del Decret 241/2002, de 8 d'octubre, pel qual es regula la producció integrada a Catalunya (DOGC núm. 3744, de 21.10.2002), estableix que les normes tècniques seran aprovades per resolució del director general de Producció Agrària i Innovació Rural i la seva publicitat es materialitzarà per mitjà d'exposició al tauler d'anuncis dels Serveis Centrals, dels serveis territorials i de les oficines comarcals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i per la resta de mitjans de difusió de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, l'article 4.2 de l'esmentat Decret disposa que les normes tècniques podran ser modificades anualment per mitjà de resolució d'autoritat competent i la seva publicitat serà la que s'estableix al paràgraf anterior. D'acord amb el que disposa l'article 4.3 de l'esmentat Decret, la resolució de l'autoritat competent que aprovi o modifiqui la norma tècnica corresponent ha de ser publicada al DOGC.

Per tal de respondre a les noves exigències que planteja la producció integrada, cal aprovar i fer públiques les vigents normes tècniques a les quals fa referència aquesta Resolució.

Per això,

Resolc:

Article 1

Donar publicitat a l'aprovació de les normes tècniques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, olives, oli, vinya, fruita seca elaborada i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR