DECRET 214/1984, de 5 de juliol, de regulació de les Comissions de Subministraments dels Departaments i organismes autónoms i de creació de la Comissió Central de Subministraments de l'Administració de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La necessitat de sistematitzar les adquisicions i subministraments relatius a béns mobles per a l'ús dels diferents centres i serveis de l'Administració de la Generalitat imposa la regulació de les Comissions de Subministraments dels Departaments i Organismes Autònoms de la Generalitat, que hauran de permetre una major coordinació, eficàcia en les directrius i criteris informadors de les citades adquisicions i subministraments i uns millors resultats econòmics en els diferents processos de selecció d'ofertes, a partir de l'estudi previ de les necessitats i prioritats dels Departaments.

Les mateixes raons de sistematització i coordinació sustenten també la creació d'una Comissió Central de subministraments a la qua, a més de les funcions que li són atribuïdes de normalització i centralització de les adquisicions i d'establiment de les directrius generals i comuns a tota l'Administració de la Generalitat, el Consell Executiu podrà encomanar la preparació i adjudicació dels contractes de subministrament que, bé per similitud de l'objecte contractual, bé per tal d'assolir les condicions econòmiques i tècniques més favorables, cregui adients.

Per tant, ateses les competències atribuïdes a la Generalitat de Catalunya, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1.

- Els contractes de subministraments

referits a béns consumibles o de fàcil deteriorament per l'ús, els verificarà una Comissió de Subministraments radicada a cada Departament i a aquells Organismes autònoms que pel seu volum es justifiqui a criteri del titular del Departament. 2.

- Les comissions de subministraments podran actuar com a mesa de Contractació.

Article segon 1.

- La Comissió de Subministraments de

cada Departament dependrà orgànicament de la Secretaria General. 2.

- El President i els Vocals seran nomenats pel Conseller a proposta del Secretari general. 3.

- Formaran part també de les Comissions de Subministraments, quan actuïn com a Mesa de Contractació en els supòsits que recull la legislació de contractes de l'Estat, un assessor jurídic del Departament i el delegat de la Intervenció General de la Generalitat. 4.

- Quan la naturalesa de les adquisicions a realitzar o a proposta del President de la Comissió així es consideri necessari, podrà incorporar-se també a les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR