DECRET 341/2000, de 24 d'octubre, de creació del Comitè de seguiment i actualització de la implantació i els objectius del pla estratègic Catalunya en Xarxa.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

341/2000, de 24 d’octubre, de creació del Comitè de seguiment i actualització de la implantació i els objectius del pla estratègic Catalunya en Xarxa.

El pla estratègic Catalunya en Xarxa, elaborat per l’antic Comissionat per a la Societat de la Informació amb la col·laboració del Consorci Localret i d’experts i empresaris dels diferents àmbits de l’empresa i la societat, va ser presentat davant el Parlament de Catalunya el 14 d’abril de l’any 1999 i s’hi preveu la creació d’un òrgan de seguiment.

La Resolució 104/VI del Parlament de Catalunya insta el Govern a crear el Comitè de seguiment i actualització de la implantació i dels objectius del pla estratègic Catalunya en Xarxa, amb la participació de membres del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i del Consorci Localret, i a vetllar perquè aquest Comitè informi, amb una periodicitat mínima semestral, la Comissió per a la Societat de la Informació del Parlament de Catalunya sobre el desenvolupament del Pla.

És per això que, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació del Comitè

Es crea el Comitè de seguiment i actualització del pla estratègic Catalunya en Xarxa, com a òrgan d’impuls i d’avaluació de la implantació del pla estratègic Catalunya en Xarxa i de l’efectiu assoliment dels seus objectius.

Article 2

Objectius

El Comitè té com a objectiu determinar el grau de compliment i implantació de les iniciatives i accions del pla estratègic i impulsar-ne l’actualització. El Comitè treballa amb un horitzó temporal de tres anys, amb objectius concrets a curt termini. Aquests objectius seran fixats pels membres permanents del Comitè de seguiment.

Article 3

Funcions

El Comitè té les funcions següents:

a) Seguir i actualitzar la implantació del pla estratègic Catalunya en Xarxa.

b) Fixar, a proposta de la Secretaria per a la Societat de la Informació, els indicadors que serviran de barem per avaluar els avenços en el compliment del pla estratègic.

c) Informar semestralment a la Comissió de la Societat de la Informació del Parlament de Catalunya de l’estat de l’execució del pla estratègic.

d) Qualsevol altra funció que sigui necessària per a l’acompliment dels seus objectius.

Article 4

Composició

4.1 El Comitè està format de manera permanent per:

a) El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR