DECRET 37/2003, de 4 de febrer, de modificació del Decret 181/2001, de 26 de juny, de creació de la Comissió de la Commemoració del Centenari de la Mort de Jacint Verdaguer.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 37/2003, de 4 de febrer, de modificaciÛ del Decret 181/2001, de 26 de juny, de creaciÛ de la ComissiÛ de la CommemoraciÛ del Centenari de la Mort de Jacint Verdaguer.

Pel Decret 181/2001, de 26 de juny, es va crear la ComissiÛ de la CommemoraciÛ del Centenari de la Mort de Jacint Verdaguer, i se'n van regular la composiciÛ, les funcions i la durada.

Atesa la import‡ncia d'aquesta commemoraciÛ i com sigui que el gran nombre d'actes desenvolupats al voltant de la figura i l'obra de Jacint Verdaguer es perllongaran mÈs enll‡ de l'any 2002, cal ampliar el termini durant el qual la ComissiÛ dur‡ a terme les seves activitats.

Per aixÚ, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Es modifica l'article 9 del Decret 181/2001, de 26 de juny, de creaciÛ de la ComissiÛ de la CommemoraciÛ del Centenari de la Mort de Jacint Verdaguer, el qual queda redactat de la manera seg¸ent:

"La ComissiÛ de la CommemoraciÛ del Centenari de la Mort de Jacint Verdaguer dur‡ a terme les seves activitats fins al 30 de juny de 2003, data en quË quedar‡ dissolta".

Barcelona, 4 de febrer de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Jordi Vilajoana i Rovira

Conseller de Cultura

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR