ORDRE ECO/207/2014, de 10 de juliol, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals i dispositius que s'utilitzen per a la participació en la loteria Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 97/2014, de 8 de juliol aprova el Reglament de la loteria Binjocs. Aquesta loteria es caracteritza pel fet que els jugadors hi poden participar a través de terminals de joc ubicats en establiments autoritzats i que disposen de control d’accés, o de dispositius vinculats als establiments esmentats.

Els terminals i els dispositius de joc estan connectats als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat. Aquesta connexió permet que cada terminal o dispositiu disposi del programari necessari per a la pràctica del joc, i no és possible el desenvolupament d'aquesta loteria sense aquesta connexió.

El nou Reglament de Binjocs deroga l’anterior, aprovat pel Decret 99/2010, de 27 de juliol i, fonamentalment, innova en el sentit d’incloure la possibilitat de jugar a aquesta loteria mitjançant dispositius electrònics vinculats als establiments autoritzats, a més de fer-ho a través dels terminals de joc tradicionals.

En conseqüència, aquesta Ordre regula els requisits mínims de compatibilitat dels terminals i dispositius que s’utilitzen per a la participació de la loteria Binjocs i desplega el Decret 97/2014, de 8 de juliol, per adaptar aquesta regulació al nou Reglament i als nous mitjans de joc que preveu aquest.

Aquesta disposició, en tractar-se d’una reglamentació tècnica, s’ha sotmès al procediment d'informació en matèria de normes i reglamentacions tècniques i de reglaments relatius als serveis de la societat d'informació, previst en la Directiva 98/34/CE del Parlament i del Consell, de 22 de juny, sobre el procediment d’informació en matèria de normes i reglamentacions tècniques i les regles relatives als serveis de la societat de la informació, modificada per la Directiva 98/48 CE, de 20 de juliol, així com en el Reial decret 1337/1999, de 31 de juliol, que regula la remissió d’informació en matèria de normes i reglamentacions tècniques i reglaments relatius als serveis de la societat de la informació.

Raons comercials i de planificació en el temps, en funció dels paràmetres i dels criteris comercials i econòmics aplicables, amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat de la comercialització de la loteria Binjocs, fan aconsellable que l’entrada en vigor d’aquesta Ordre es produeixi el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Per tant, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m’atribueix la disposició final segona del Decret 97/2014, de 8 de juliol

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és regular els requisits mínims de compatibilitat dels terminals i dispositius que s’utilitzen per a la pràctica de la loteria Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Article 2

Característiques dels terminals i dels dispositius

2.1 Els terminals i els dispositius per a la pràctica de la loteria Binjocs han de reunir els requisits següents:

2.1.1 Model de sobretaula i model amb moble compatible plataforma PC Windows:

  1. Maquinari compatible amb un ordinador...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR