ORDRE IRP/417/2010, de 5 d'agost, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/417/2010, de 5 d'agost, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs.

El Decret 99/2010, de 27 de juliol, aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs. Aquesta loteria es caracteritza perquè es juga íntegrament a través d'un terminal de joc. Cadascun dels terminals de joc ha d'estar connectat als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat. La connexió permet que cada terminal disposi del programari necessari per a la pràctica del joc, no sent possible el desenvolupament d'aquesta loteria sense l'esmentada connexió.

Amb aquesta Ordre es regulen els requisits mínims de compatibilitat que han de reunir els aparells que s'emprin com a terminals de joc de la loteria Binjocs, i també el règim d'autoritzacions a què estan sotmesos, tenint en compte, entre d'altres, el que estableix el Decret 364/2006, de 3 d'octubre, de regulació de les condicions de comercialització dels jocs de loteria organitzats i gestionats per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Per tant, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m'atribueix la disposició final segona del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és regular els requisits mínims de compatibilitat dels aparells que poden ser utilitzats com a terminals per a la pràctica de la loteria Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i el seu règim d'autoritzacions.

Article 2

Característiques dels terminals

2.1 Els terminals per a la pràctica de la loteria Binjocs han de reunir els requisits següents:

2.1.1 Model de sobretaula i model amb moble (pantalla única):

  1. Maquinari compatible amb un ordinador personal.

  2. Processador Intel Pentium 4 a 3 GHz o equivalent.

  3. Memòria RAM DDR2 com a mínim d'1 Gb.

  4. Disc dur amb una capacitat mínima de 80 Gb.

  5. Targeta gràfica PCI-Express o equivalent de 256 MB de memòria DDR. La seva resolució ha de ser, com a mínim, de 1.280 x 1.024 32 bits compatible amb Windows XP.

  6. Pantalla tàctil 3M MicroTouch o equivalent, amb una resolució de 1.280 x 1.024 i les seves dimensions han de ser d'entre 17 i 19 polzades.

  7. Terminal proveït d'una targeta de xarxa Fast Ethernet o Gigabit compatible...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR