DECRET 12/1992, de 20 de gener, pel qual s'autoritza el conseller de Sanitat i Seguretat Social per delegar l'exercici de la competència d'autorització per a la creació, la construcció, la modificació, l'adaptació o la supressió de les oficines de farmàcia, com també l'establiment dels seus torns de guàrdia, vacances i horaris d'atenció al públic, en els col·legis de farmacèutics.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

La disposició addicional 1 de la Llei 31/1991, de 13 de desembre, d'ordenació farmacèutica de Catalunya, preveu la possibilitat que el conseller de Sanitat i Seguretat Social delegui totalment o parcialment en els col·legis de farmacèutics de Catalunya l'exercici de la competència d'autorització per a la creació, la construcció, la modificació, l'adaptació o la supressió de les oficines de farmàcia, com també l'establiment dels torns de guàrdia, vacances i horaris d'atenció al públic d'aquests establiments sanitaris, amb l'autorització prèvia del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Atès el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social, d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Autoritzar el conseller de Sanitat i Seguretat Social perquè, mitjançant una ordre, pugui delegar totalment o parcialment l'exercici de la competència d'autorització per a la creació, la construcció, la modificació, l'adaptació o la supressió de les oficines de farmàcia, com també l'establiment dels torns de guàrdia, vacances i horaris d'atenció al públic d'aquestes, en els col·legis de farmacèutics de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, dins l'àmbit territorial corresponent de cadascun dels col·legis esmentats.

Article 2

En tot cas, queda reservada al conseller de Sanitat i Seguretat Social la resolució dels recursos d'alçada que s'interposin contra els acords dels col·legis de farmacèutics emesos en ús de les funcions delegades.

Disposicions finals

- 1 Es faculta el conseller de Sanitat i Seguretat Social per dictar les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del present Decret.

- 2 El que preveu aquest Decret es podrà aplicar a totes les sol·licituds d'autorització per a la creació, la construcció, la modificació, l'adaptació o la supressió d'oficines de farmàcia que es presentin a partir de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR