RESOLUCIÓ EDU/3877/2008, de 22 de desembre, de delegació de competències del director general de Recursos del Sistema Educatiu en la persona titular de la Gerència del Consorci d'Educació de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3877/2008, de 22 de desembre, de delegació de competències del director general de Recursos del Sistema Educatiu en la persona titular de la Gerència del Consorci d'Educació de Barcelona.

Atès el que disposen els articles 38 i 39 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú;

Amb l'autorització del conseller d'Educació atorgada per una Resolució de 22 de desembre de 2008,

Resolc:

Article 1

Delegar en la persona titular de la Gerència del Consorci d'Educació de Barcelona l'exercici de les competències següents:

1.1 L'aprovació de les resolucions de modificació de l'autorització d'obertura dels centres docents privats.

1.2 L'aprovació de les resolucions de modificació de l'autorització d'obertura de les escoles de titularitat privada de música i dansa.

Article 2

Els actes dictats per delegació han de portar a la signatura les paraules per delegació, abreujades p. d., seguides del rang i la data d'aquesta Resolució i la del DOGC on es publiqui.

Article 3

Les delegacions de competències que estableix aquesta Resolució podran ser revocades en qualsevol moment.

Disposicions finals

Aquesta Resolució entrarà en vigor l'1 de gener de 2009.

Barcelona, 22 de desembre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR