RESOLUCIÓ AAM/878/2011, de 31 de març, de delegació de competències de la persona titular del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en diversos òrgans del Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAM/878/2011, de 31 de març, de delegació de competències de la persona titular del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en diversos òrgans del Departament.

D'acord amb el Decret 48/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural;

De conformitat amb el que disposa l'article 8 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Es delega en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural l'exercici de les competències següents:

1.1 En matèria de contractació:

  1. Les facultats inherents a la contractació administrativa que la normativa vigent atribueix a la persona titular del Departament com a òrgan de contractació en tota mena de contractes.

    1.2 En matèria d'encàrrecs de gestió:

    La incoació, l'aprovació i la signatura dels encàrrecs de gestió que es facin a entitats que actuïn com a mitjà propi de la Generalitat de Catalunya.

    1.3 En matèria de convenis:

    La incoació i l'aprovació de l'expedient administratiu i la signatura del conveni, llevat dels que afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris i els que tinguin un caràcter institucional o protocol·lari.

    1.4 En matèria de procediment administratiu general i contenciós:

  2. La imposició de les sancions que d'acord amb la normativa sectorial vigent corresponen al/a la conseller/a competent en matèria d'agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, fins a un import màxim de 60.000,00 euros.

  3. La resolució de les reclamacions de responsabilitat patrimonial, a excepció d'aquelles que requereixen l'informe preceptiu de la Comissió Jurídica Assessora.

  4. La resolució de recursos contra resolucions dels directors o directores generals o dels òrgans de govern de les entitats dependents del Departament dictades en expedients sancionadors i d'ajuts, amb un import màxim de 30.000,00 euros.

  5. La resolució de recursos contra resolucions del director o directora general competent dictades en matèria de concentració parcel·lària i d'unitats mínimes de conreu i forestals.

  6. La resolució de recursos que s'interposin contra actes administratius dels òrgans de govern de les entitats dependents del Departament, dels organismes autònoms adscrits i de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR