RESOLUCIÓ ECF/814/2006, de 20 de març, de delegació de competències del secretari general d'Economia i Finances en la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ECF/814/2006, de 20 de març, de delegació de competències del secretari general d'Economia i Finances en la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

La Resolució ECF/3028/2005, de 18 d'octubre, estableix en l'actualitat la delegació de competències del secretari general d'Economia i Finances en diversos òrgans del Departament d'Economia i Finances. No obstant això, l'aprovació del Decret 223/2005, d'11 d'octubre, de creació de la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aconsella ampliar aquesta delegació a l'esmentada Gerència, en matèria de personal i en matèria econòmica, si bé exclusivament pel que fa als xofers de representació.

Per això,

Resolc:

Article 1

Es deleguen en el/la gerent de vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, exclusivament en relació amb la totalitat dels/de les xofers/res de representació, les competències següents:

1.1 En matèria de personal:

  1. L'autorització de les vacances anuals.

  2. La concessió de permisos per a exàmens finals en centres oficials i altres proves definitives d'avaluació i alliberadores.

  3. La concessió de permisos per a deures inexcusables de caràcter públic o personal.

  4. La concessió de permisos per a assumptes personals sense justificació.

  5. La concessió de permisos per a exàmens prenatals i per a la preparació del part i per a l'atenció de fills de menys de nou mesos.

  6. L'autorització al personal amb un fill de menys de dotze anys per entrar a treballar fins a mitja hora més tard.

1.2 En matèria econòmica:

L'autorització de les indemnitzacions que, per raó del servei, afecten els/les xofers/es de representació, incloent-hi l'autorització de la proposta i l'aprovació de la liquidació.

Article 2

2.1 Els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR