DECRET 176/2006, de 18 de maig, pel qual es dicten normes complementàries al Decret 143/2006, de 13 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

176/2006, de 18 de maig, pel qual es dicten normes complementàries al Decret 143/2006, de 13 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Vist que, fins que no es produeixi la remodelació dels departaments afectats per les previsions que estableix el Decret 143/2006, de 13 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, resulta pertinent establir un règim transitori en relació amb els òrgans administratius i els ens afectats que existien o estaven adscrits en els departaments que han estat suprimits.

Per tot això, de conformitat amb el que s'ha exposat, i atès el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Mentre no es produeixi la remodelació dels departaments que, d'acord amb el que preveu el Decret 143/2006, de 13 de maig, assumeixen les competències dels departaments que per aquest se suprimeixen, els seus centres directius i les entitats que en depenen s'integraran i seguiran exercint les seves funcions en els departaments als quals s'han adscrit les respectives competències.

1.2 Mentre no es produeixi la remodelació esmentada a l'apartat anterior, i de forma transitòria, els centres directius i els òrgans de serveis comuns seguiran exercint les seves funcions i s'integraran de la manera següent:

  1. Els corresponents al suprimit Departament de Comerç, Turisme i Consum, al Departament d'Economia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR