DECRET 384/2006, de 17 d'octubre, de modificació del Decret 332/2006, de 5 de setembre, de normes complementàries per a la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

384/2006, de 17 d'octubre, de modificació del Decret 332/2006, de 5 de setembre, de normes complementàries per a la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya.

D'acord amb el previst a l'article 17.1 del Decret 332/2006, de 5 de setembre, de normes complementàries per a la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya, el vot per correspondència es pot sol·licitar a partir del dia de la convocatòria de les eleccions i fins al desè dia anterior al dia de la celebració de les votacions.

Atès que el desè dia anterior al de les votacions, el 22 d'octubre, és diumenge i les Oficines de Correus estan tancades, el període per sol·licitar el certificat d'inscripció al Cens Electoral finalitzaria el dia 21 d'octubre.

Per tal de facilitar als electors aquest tràmit i no reduir els terminis legalment establerts, la Junta Electoral Central ha accedit, mitjançant Acord de 11 d'octubre de 2006 i a sol·licitud de la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA, a ampliar el termini de sol·licitud del vot per correu fins el dia 23 d'octubre.

En conseqüència, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 17.1.a) del Decret 332/2006, de 5 de setembre, de normes complementàries per a la realització de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR