ORDRE CLT/42/2011, d'1 de març, de segona modificació de l'Ordre CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/42/2011, d'1 de març, de segona modificació de l'Ordre CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

L'Ordre CMC/274/2007, de 16 de juliol, va aprovar els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

L'Ordre esmentada va ser modificada per l'Ordre CMC/265/2010, de 20 d'abril, de la visita pública gratuïta dels museus i monuments que gestionen el departament competent en cultura i les entitats que en depenen per al professorat.

Aquesta Ordre té per objecte ampliar els supòsits de visita gratuïta del Museu d'Arqueologia de Catalunya, preveient la possibilitat d'organitzar jornades de portes obertes, a lliure elecció del Museu, durant un màxim de sis dies a l'any, per al compliment dels seus objectius, d'acord amb el pla anual d'actuació.

Vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament de Cultura;

D'acord amb l'article 1.3.2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'apartat A.4.h) de l'annex de l'Ordre CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

h) Totes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR