ACORD GOV/174/2013, de 10 de desembre, pel qual es dóna compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 28 de maig de 2013, dictada en el recurs contenciós administratiu 270/2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyAcord

En data 20 d’abril de 2010, el Govern va aprovar definitivament el Pla territorial metropolità de Barcelona mitjançant l’Acord GOV/77/2010, de 20 d’abril (DOGC núm. 5627, de 12.5.2010).

La Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en data 28 de maig de 2013 va dictar Sentència en el recurs contenciós administratiu núm. 270/2010, interposat per l’entitat Josep Maria Raventós i Blanc, SA, contra l’Acord GOV/77/2010, de 20 d’abril.

La part dispositiva d’aquesta Sentència, traduïda textualment, estableix:

Estimar parcialment el present recurs contenciós administratiu interposat a nom de l’entitat Josep Maria Raventós i Blanc, SA, contra l’Acord del Govern de la Generalitat de Catalunya denominat Acord GOV/77/2010, de 20 d’abril, pel qual es va aprovar definitivament el Pla territorial metropolità de Barcelona (DOGC de 12 de maig de 2010), del tenor explicitat anteriorment, i en estimar parcialment la demanda articulada s’estima la nul·litat de la figura de planejament territorial impugnada en el següent:

—1 Estimar la nul·litat de la figura de planejament territorial impugnada per tal com va qualificar els terrenys de la part actora en què no concorren les característiques de la qualificació de connector biològic en els termes dictaminats en el procés i en el dictamen recaigut en les actuacions 557/08 i com a més explícit del qual es prenen les dues impressions gràfiques anteriorment fetes constar en el fonament tercer.6 de la nostra Sentència núm. 424, de 6 de juny de 2012, ja que només i en el seu cas concorren les característiques per a la qualificació territorial de ‘sòl de protecció especial de la vinya’.

”—2 I és procedent condemnar l’Administració demandada al fet que tant per a aquests terrenys situats a cotes superiors si es vol mantenir una protecció per a ‘sòl de protecció especial de la vinya’ i si per a l’extensió superficial i altres terrenys en les cotes baixes que han descrit en aquesta Sentència –així en les dues impressions gràfiques anteriorment fetes constar el fonament tercer.6 de la nostra Sentència núm. 424, de 6 de juny de 2012– interessa qualificar-los amb més o menys ambició en atenció a la seva finalitat connectora, sens dubte d’acord amb el dret, ho acordi sense ulterior tramitació de retroacció en un termini de dos mesos posterior a la fermesa d’aquesta Sentència i perquè s’adopti el pronunciament que correspongui, es publiqui degudament i es comuniqui a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR