DECRET 303/2011, de 29 de març, de modificació parcial de la composició de la Comissió de Govern Local de Catalunya, de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya i de la Comissió de Delimitació Territorial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET

303/2011, de 29 de març, de modificació parcial de la composició de la Comissió de Govern Local de Catalunya, de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya i de la Comissió de Delimitació Territorial.

La Comissió de Govern Local de Catalunya es troba regulada en el Decret 29/2002, de 5 de febrer, i la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, en el Decret 112/1988, de 5 de maig. Ambdós decrets varen ser modificats pel Decret 3/2007, de 9 de gener, de modificació parcial de la composició de la Comissió de Govern Local de Catalunya i de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, amb la finalitat d'adaptar-ne la composició a l'estructura de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial, va establir la composició d'aquest òrgan col·legiat, integrat per representants de l'Administració de la Generalitat, de les entitats locals de Catalunya, de les universitats catalanes i del Institut d'Estudis Catalans. Mitjançant el Decret 373/2004, de 7 de setembre, es varen modificar l'apartat 1 de l'article 4 i l'article 7 del Decret 225/2002, per tal d'integrar de manera permanent un membre de la Delegació de Catalunya del Col·legi de Geògrafs en aquesta Comissió.

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'han modificat les denominacions i els àmbits competencials d'alguns departaments de la Generalitat. Aquestes previsions han estat objecte de regulació específica mitjançant els decrets de reestructuració de cadascun dels departaments.

Amb la finalitat d'adequar la composició de les comissions de Govern Local, de Cooperació Local i de Delimitació Territorial, pel que fa a la representació de l'Administració de la Generalitat, a la nova estructura, tot mantenint la necessària paritat dels seus membres;

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Comissió de Govern Local

Es modifica l'article 3 del Decret 29/2002, de 5 de febrer, pel qual es regula la Comissió de Govern Local de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

“Article 3

”Representació de l'Administració de la Generalitat

Són membres de la Comissió de Govern Local de Catalunya, en representació de l'Administració de la Generalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR