ORDRE REP/292/2005, de 17 de juny, per la qual es determina la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Sanitat i Seguretat Social
Rango de LeyOrdre

ORDRE

REP/292/2005, de 17 de juny, per la qual es determina la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

D'acord amb el que disposa l'article 12.3 del Decret 96/2001, de 20 de març (DOGC núm. 3367, d'11.4.2001), sobre organització i competències per a la contractació de subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins de l'Administració de la Generalitat i altres organismes públics;

Mitjançant el Decret 2/2004, de 7 de gener (DOGC núm. 4046, de 12.1.2004), s'estructura el Departament de Relacions Institucionals i Participació, creat pel Decret 296/2003, de 20 de desembre.

Atesa la conveniència d'establir la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de Relacions Institucionals i Participació;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 La Comissió de Subministrament del Departament de Relacions Institucionals i Participació està integrada pels següents membres:

El/la director/a de Serveis, que actuarà com a president/a.

El/la cap del Servei de Gestió Econòmica i Patrimonial, que actuarà com a vicepresident/a.

Vocals:

El/la cap del Servei de Recursos Humans, Organització, Coordinació i Atenció al Ciutadà.

Un/a representant del/s servei/s o unitat/s afectat/s pels expedients o contractes de subministraments.

El/la responsable de Contractació i Patrimoni, que actuarà com a secretari/ària.

1.2 El/la president/a de la Comissió pot decidir l'assistència a les reunions, amb veu però sense vot, del personal tècnic especialitzat necessari, quan la naturalesa de les contractacions a tractar ho faci aconsellable o quan el/la president/a així ho consideri oportú.

Article 2

Quan la Comissió de Subministraments del Departament de Relacions Institucionals i Participació actuï com a Mesa de contractació també formarà part de la Comissió l'interventor/a delegat/ada del Departament i un/una representant de l'Assessoria Jurídica del Departament.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR