ORDRE ECF/431/2003, de 23 d'octubre, sobre operacions comptables de tancament de l'exercici pressupostari de 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/431/2003, de 23 d'octubre, sobre operacions comptables de tancament de l'exercici pressupostari de 2003.

La proximitat de la fi de l'exercici pressupostari de l'any 2003 fa necessari que es dictin normes sobre les operacions de tancament de pressupost, ja que la normativa que regula la comptabilitat no preveu amb detall aquestes operacions i, d'altra banda, cal establir terminis per a la presentaciÛ i la tramitaciÛ de determinats documents comptables.

AtËs el que s'ha exposat i a fi de regular amb detall aquestes operacions comptables de tancament de l'exercici,

Ordeno:

Article 1

¿mbit d'aplicaciÛ

Les normes que contÈ aquesta Ordre seran d'aplicaciÛ a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, als organismes autÚnoms administratius, al Servei Catal‡ de la Salut i a les entitats gestores de la Seguretat Social.

Article 2

Assenyalament d'havers del mes de desembre

2.1††Les nÚmines dels havers del mes de desembre i la paga extraordin‡ria hauran de quedar tancades i enllestides i els documents de pagament estesos, no mÈs tard del dia 3 de desembre. Els corresponents serveis que gestionen la nÚmina els trametran a les intervencions delegades abans del 9 de desembre.

Una vegada comptabilitzades, les intervencions delegades faran la tramesa a la DirecciÛ General de Pressupostos i Tresor abans del dia 13 de desembre.

2.2††Els havers actius i passius i les pagues extraordin‡ries corresponents al mes de desembre seran satisfets conjuntament a partir del dia 22 de desembre d'enguany.

Article 3

Pagaments a justificar

3.1††Els manaments de pagament a justificar de car‡cter espor‡dic que s'estenguin per atendre activitats que cal realitzar durant el present exercici hauran de ser tramesos a la DirecciÛ General de Pressupostos i Tresor amb prou antelaciÛ perquË puguin ser satisfets a temps.

Les quantitats lliurades a justificar amb aquest car‡cter que no s'inverteixen durant l'exercici no es poden acumular per a l'exercici seg¸ent, i hauran de ser reintegrades a la Tresoreria de la Generalitat amb aplicaciÛ al concepte de reintegraments d'exercicis tancats.

3.2††L'˙ltima justificaciÛ de l'exercici dels manaments de pagament de car‡cter renovable es podr‡ efectuar fins al 31 de desembre de 2003, seguint el procediment que estableix l'Ordre del Departament d'Economia i Finances de 12 de desembre de 2001 sobre manaments de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR