ORDRE ECF/359/2007, de 5 d'octubre, sobre operacions comptables de tancament de l'exercici pressupostari de 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/359/2007, de 5 d'octubre, sobre operacions comptables de tancament de l'exercici pressupostari de 2007.

La proximitat de la fi de l'exercici pressupostari de l'any 2007 fa necessari que es dictin normes sobre les operacions de tancament de pressupost, ja que la normativa que regula la comptabilitat no preveu amb detall aquestes operacions i, d'altra banda, cal establir terminis per a la presentació i tramitació de determinats documents comptables.

Atès el que s'ha exposat i a fi de regular amb detall aquestes operacions comptables de tancament de l'exercici,

Ordeno:

Article 1

Àmbit d'aplicació

Les normes que conté aquesta Ordre seran d'aplicació a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, als organismes autònoms administratius, al Servei Català de la Salut, a l'Institut Català de la Salut i a l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

Article 2

Assenyalament d'havers del mes de desembre

2.1 Les nòmines dels havers del mes de desembre i la paga extraordinària hauran de quedar tancades i enllestides i els documents de pagament estesos, no més tard del dia 11 de desembre. Els corresponents serveis que gestionen la nòmina els trametran a les intervencions delegades abans del 14 de desembre.

Una vegada comptabilitzades, les intervencions delegades faran la tramesa a la Subdirecció General de Tresoreria abans del dia 17 de desembre.

2.2 Els havers actius i passius i les pagues extraordinàries corresponents al mes de desembre seran satisfets conjuntament a partir del dia 20 de desembre d'enguany.

Article 3

Pagaments a justificar

3.1 Els manaments de pagament a justificar de caràcter esporàdic que s'estenguin per atendre activitats que cal realitzar durant el present exercici hauran de ser tramesos a la Subdirecció General de Tresoreria amb prou antelació perquè puguin ser satisfets a temps.

Les quantitats lliurades a justificar amb aquest caràcter que no s'inverteixen durant l'exercici no es poden acumular per a l'exercici següent, i hauran de ser reintegrades a la Tresoreria de la Generalitat amb aplicació al concepte de reintegraments d'exercicis tancats.

3.2 L'última justificació de l'exercici dels manaments de pagament de caràcter renovable es podrà efectuar fins al 31 de desembre de 2007, seguint el procediment que estableix l'Ordre del Departament d'Economia i Finances de 12 de desembre de 2001 sobre manaments de pagament a justificar.

Per la qual cosa el document ADOP (FM) corresponent ha de ser en efectiu i a favor de l'habilitat/habilitada corresponent.

En el supòsit de despeses derivades d'indemnitzacions per raó de serveis els documents ADOP (FM), corresponents han de ser tramesos a la intervenció delegada abans del 21 de desembre.

Article 4

Expedició i tramitació de documents comptables

4.1 Documents de gestió pressupostària de despesa.

Els documents de gestió pressupostària de despesa de l'exercici 2006 en qualsevol de les seves fases hauran de ser presentats a la Intervenció Delegada fins al dia 19 de desembre de 2007 com a màxim.

Aquests documents, degudament fiscalitzats i segons les fases i capítols corresponents comptabilitzats, hauran de ser tramesos al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR