DECRET 374/2004, de 7 de setembre, de modificació del Decret 223/1996, de 12 de juny, de creació del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes i del Cens registral dels centres i agrupacions catalans al món.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

374/2004, de 7 de setembre, de modificació del Decret 223/1996, de 12 de juny, de creació del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes i del Cens registral dels centres i agrupacions catalans al món.

L'article 17 de la Llei 18/1996, de 27 de desembre, de relacions amb les comunitats catalanes a l'exterior estableix que el Consell Assessor de les Comunitats Catalanes tindrà 12 membres en representació dels departaments de la Generalitat que determini el Govern.

El Decret 223/1996, de 12 de juny, de creació del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes i del Cens registral dels centres i agrupacions catalans al món, determina, a l'article 4 quins departaments de la Generalitat es troben representats en el Consell Assessor.

Mitjançant el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es van crear nous departaments de la Generalitat, alguns van assumir noves competències i es va modificar el nom d'altres, per la qual cosa cal adaptar la composició del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes a la nova organització de la Generalitat i a la nova nomenclatura i competències dels departaments.

En conseqüència, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 4 del Decret 223/1996, de 12 juny, de creació del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes i del Cens registral dels centres i agrupacions catalans al món, que queda redactat de la manera següent:

"Article 4

"4.1 El Consell Assessor de les comunitats catalanes té la composició següent:

"a) President: El president de la Generalitat, que podrà delegar en el conseller del departament competent en matèria de comunitats catalanes a l'exterior o en el vicepresident.

"b) Vicepresident: el secretari de Cooperació Exterior.

"c) Vocals: dotze vocals en representació dels departaments de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR