RESOLUCIÓ AAR/482/2010, de 23 de febrer, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona alta del riu Corb (àrees regables de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/482/2010, de 23 de febrer, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona alta del riu Corb (àrees regables de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig).

Mitjançant el Decret 104/2004, de 20 de gener (DOGC núm. 4055, de 23.1.2004), es va declarar d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona alta del riu Corb (àrees regables de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig).

D'acord amb el que preveu l'article 183 del Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, les bases provisionals de la concentració parcel·lària s'han sotmès a informació pública amb la corresponent publicació al DOGC núm. 5383, de 20.5.2009, i s'han recollit les observacions formulades pels interessats.

Vistos la proposta de la Comissió Local de la Concentració Parcel·lària de la zona alta del riu Corb (àrees regables de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig) i l'informe de la Subdirecció General d'Infraestructures Rurals,

Resolc:

Article 1

Aprovar les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona alta del riu Corb (àrees regables de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig).

Article 2

D'acord amb l'article 210 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, aquesta resolució es publicarà al DOGC, als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida i, durant tres dies hàbils, al tauler d'anuncis dels ajuntaments de Bellpuig, Belianes, Maldà i Vilanova de Bellpuig, on restaran exposades les bases definitives durant trenta dies hàbils. En el decurs d'aquest termini, a comptar des de la darrera publicació esmentada, els interessats podran interposar recurs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR