DECRET 181/1993, de 27 de juliol, pel qual s'estableix l'adequació dels concerts educatius vigents a la nova ordenació del sistema educatiu a Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Decret 154/1992, de 20 de juliol, ha establert el calendari general d'implantació del nou sistema educatiu a Catalunya, en el qual es fixa l'extinció gradual dels plans d'estudis en vigor i la progressiva implantació dels nous currículums.

Atès que el Decret 180/1993, de 12 d'abril, de modificació del calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu a Catalunya, ha modificat els cursos en els quals es procedeix a la implantació del nou sistema educatiu, establint que es dugui a terme amb un nou calendari per a les diferents etapes i cicles de l'educació bàsica, escau adaptar el calendari d'adequació dels concerts educatius a aquesta nova disposició.

En els calendaris establerts en aquest Decret s'ha tingut en compte el període de vigència dels actuals concerts, que finalitza el curs 1993-94.

En conseqüència, amb l'informe previ del Consell Escolar de Catalunya, d'acord amb la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Capítol 1 Centres d'educació general bàsica

Article 1

Els concerts educatius vigents subscrits amb els centres d'educació general bàsica es modificaran en el curs acadèmic 1993-94 per preveure els ensenyaments següents:

  1. Primer i segon cicle de l'educació primària.

  2. Cinquè, sisè, setè i vuitè de l'educació general bàsica.

Article 2

Els concerts educatius vigents subscrits amb els actuals centres d'educació general bàsica que finalitzin la seva vigència en el curs 1993-94 es renovaran d'acord amb la normativa reguladora del règim de concerts educatius, per als ensenyaments i cursos següents:

  1. Curs 1994-95: setè i vuitè d'educació general bàsica i l'educació primària en tots els seus cicles.

  2. Curs 1995-96, vuitè d'educació general bàsica i l'educació primària, en tots els seus cicles.

  3. Cursos 1996-97 i 1997-98: educació primària en tots els seus cicles. A partir del curs acadèmic 1995-96, els concerts educatius subscrits es modificaran amb reducció de les unitats corresponents als cursos setè i vuitè de l'educació general bàsica, sens perjudici del que disposen els articles 4 i 5 d'aquesta disposició.

Article 3

3.1 Els centres concertats d'educació general bàsica que, d'acord amb el que estableix la disposició transitòria 2.1.a) de la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, obtinguin autorització provisional, en les condicions establertes a la disposició transitòria 7 del Reial decret 1004/1991, de 14 de juny, per impartir el primer cicle de l'educació secundària obligatòria subscriuran concert per a l'esmentat cicle, d'acord amb el calendari general d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu a Catalunya, per als ensenyaments i cursos següents:

  1. Curs 1995-96: primer curs de l'educació secundària obligatòria.

  2. Curs 1996-97: primer i segon curs de l'educació secundària obligatòria. 3.2 El concert que es pugui subscriure tindrà una durada d'un any prorrogable pel mateix termini, mentre es mantingui l'autorització provisional.

Article 4

Els actuals centres d'educació general bàsica concertats que, amb anterioritat a l'inici del curs 1995-96, hagin obtingut autorització definitiva i específica per impartir els dos cicles de l'educació secundària obligatòria subscriuran concert, en les condicions previstes en la legislació vigent, per a les unitats corresponents als esmentats cicles i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR