DECRET 111/2002, de 2 d'abril, pel qual es reconeix la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer/ra tècnic/ca o enginyer/ra tècnica/co en informàtica de gestió a l'Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació

DECRET

111/2002, de 2 d'abril, pel qual es reconeix la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer/ra tècnic/ca o enginyer/ra tècnica/co en informàtica de gestió a l'Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.

El Decret 331/1996, de 29 d'octubre (DOGC núm. 2277, de 6.11.1996), va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa a la Universitat Politècnica de Catalunya per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en ciències empresarials.

La Fundació Cultural de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, titular d'aquest centre, ha manifestat la seva voluntat d'augmentar la seva oferta docent i ha demanant a la Universitat Politècnica de Catalunya autorització per impartir els estudis que condueixen a l'obtenció del títol d'enginyer/ra tècnic/ca en informàtica de gestió. D'acord amb aquesta petició, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, mitjançant acord del seu consell social, autorització per a la seva implantació, i ha presentat una addenda al conveni de col·laboració.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del consell social de la Universitat Politècnica de Catalunya, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es reconeix la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer/ra tècnic/ca en informàtica de gestió a l'Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Article 2

Els estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer/ra tècnic/ca en informàtica de gestió s'impartiran en els espais i les instal·lacions situades al terme municipal de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR