DECRET 289/1994, de 4 de novembre, pel qual s'autoritza la implantació conjunta dels ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en Ciència i tecnologia dels aliments a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Lleida.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1463/1990, de 26 d'octubre (BOE núm. 278, de 20.11.1990), va establir el títol oficial de llicenciat en Ciència i tecnologia dels aliments i les directrius generals pròpies dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

Per tal d'oferir uns ensenyaments de caràcter flexible i versàtil, s'ha decidit implantar els ensenyaments de segon cicle de Ciència i tecnologia dels aliments de manera conjunta i coordinada per les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Lleida, a banda d'eventuals col·laboracions amb altres centres universitaris catalans.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, amb l'acord previ dels consells socials i les juntes de govern de les universitats de Barcelona i Autònoma de Barcelona, i del Consell Econòmic i de la Comissió Gestora de la Universitat de Lleida, amb l'informe previ del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la Presidència, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantació conjunta dels ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en Ciència i tecnologia dels aliments a les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Lleida.

Article 2

Aquests estudis, els organitzaran i gestionaran la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR