DECRET 262/1999, de 28 de setembre, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer de telecomunicació, segon cicle, a la Universitat Ramon Llull.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

262/1999, de 28 de setembre, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer de telecomunicació, segon cicle, a la Universitat Ramon Llull.

La Llei 12/1991, de 10 de maig, de reconeixement de la Universitat Ramon Llull, estableix, en el seu article 2, els centres dels quals inicialment consta aquesta Universitat, indicant també els estudis impartits en aquests centres.

Per tal d’augmentar la seva oferta docent, l’Equip de Govern de la Universitat Ramon Llull ha acordat implantar els estudis de segon cicle conduents a l’obtenció del títol d’enginyer de telecomunicació, els quals s’impartiran en un centre universitari ja existent, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Electrònica i Informàtica, contribuint així a incrementar el nombre d’estudis dins d’aquesta Universitat, aprofitant els recursos personals i materials d’aquest centre.

En conseqüència, d’acord amb la sol·licitud de l’Equip de Govern de la Universitat Ramon Llull i de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència, i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer de telecomunicació, segon cicle, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Electrònica i Informàtica de la Universitat Ramon Llull.

Disposició addicional

Un cop homologat el títol i complerts els compromisos adquirits pel titular de la Universitat Ramon Llull, aquest sol·licitarà al Comissionat per a Universitats i Recerca l’autorització per a l’inici de les activitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR