ORDRE de 25 de maig de 1989, per la qual s'ofereixen borses de viatge per a la participació en conferències, congressos, reunions i simposis científics, humanístics i tecnològics especialitzats durant l'any 1989, que es realitzin en països estrangers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Per tal d'estimular els mecanismes de promoció d'intercanvi d'informació i la difusió dels coneixements científics, humanístics i tecnològics, el Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, ha acordat la dotació d'un programa de borses de viatge per a la participació en conferències, congressos, reunions i simposis científics, humanístics i tecnològics especialitzats per a professors i investigadors de les universitats catalanes, centres universitaris adscrits a aquestes i centres públics de recerca ubicats a Catalunya.

En virtut d'això, Ordeno:

Article 1

S'ofereixen borses de viatge per a la participació en conferències, congressos, reunions i simposis científics, humanístics i tecnològics especialitzats que es realitzin durant l'any 1989 en països estrangers.

Article 2

Podran sol·licitar les borses de viatge objecte d'aquesta convocatòria els professors i investigadors de les tres universitats catalanes, centres universitaris adscrits a aquestes i centres públics de recerca amb seu a Catalunya, que compleixin un dels dos requisits següents:

  1. Que hagin estat convidats pels organitzadors de la conferència, congrés, reunió o simposi de caire internacional, per a la presentació d'una ponència científica o conferència plenària.

  2. Que els hagi estat acceptada, per part dels organitzadors de la conferència, congrés, reunió o simposi, la presentació oral d'una comunicació.

Article 3

L'import de les borses de viatge, que es determinarà en funció del lloc de destinació del beneficiari, anirà a càrrec, a parts iguals, de la partida 06.06.481.15/4 de la Direcció General d'Universitats i de la partida 06.07.481.01 de la CIRIT, per un import màxim de sis milions de pessetes i es farà efectiu directament a cada interessat.

Per percebre l'ajut, el beneficiari haurà d'acreditar la despesa mitjançant els justificants corresponents.

Article 4

Les sol·licituds s'adreçaran al Conseller d'Ensenyament i seran presentades al Registre General del Departament d'Ensenyament (av. Diagonal, núm. 682, 1ª planta, 08034 Barcelona), o mitjançant els procediments que especifica l'article 66 de la Llei de procediment administratiu.

Article 5

A la sol·licitud s'haurà d'adjuntar una memòria que reculli:

  1. Les dades personals del sol·licitant i les dades d'identificació de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR