DECRET 29/2003, de 4 de febrer, pel qual s'aprova la constitució de l'entitat municipal descentralitzada de Raimat, en el terme municipal de Lleida (Segrià).

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 29/2003, de 4 de febrer, pel qual s'aprova la constitució de l'entitat municipal descentralitzada de Raimat, en el terme municipal de Lleida (Segrià).

L'Ajuntament de Lleida, en data 31 de maig de 2002, va adoptar l'acord sobre la constitució de l'entitat municipal descentralitzada de Raimat, amb el quòrum legalment establert. L'expedient va ser sotmès a informació pública mitjançant la publicació dels corresponents anuncis en el Butlletí Oficial de la província de Lleida, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i amb la seva exposició en el tauler d'anuncis de la corporació, sense que es presentés cap al-legació dins aquest tràmit.

El 27 de setembre de 2002 l'Ajuntament de Lleida va trametre al Departament de Governació i Relacions Institucionals l'expedient de constitució de l'entitat municipal descentralitzada de Raimat.

La Comissió de Delimitació Territorial, en sessió de 6 de novembre de 2002, va emetre informe favorable sobre l'expedient, quan va considerar que en el cas de Raimat es compleixen els requisits que estableix l'article 77 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

Mitjançant una resolució de la directora general d'Administració Local, de 24 de desembre de 2002, va ser ampliat el termini de resolució de l'expedient.

En data 9 de gener de 2003, la Comissió Jurídica Assessora va emetre dictamen favorable sobre l'expedient, quan va considerar que en el cas de Raimat concorren tots els requisits objectius i formals exigibles legalment.

Per tot això, tenint en compte que ha quedat demostrat que en el nucli de Raimat concorren circumstàncies d'ordre geogràfic, històric, social, econòmic i administratiu, que compta amb recursos suficients per complir les seves atribucions i que la seva constitució no suposarà una pèrdua de qualitat en la prestació dels serveis generals del municipi de Lleida;

Atès el que disposen els articles 76, 77 i 79 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, i els articles 75 a 82 i 87 del Decret 140/1988, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya;

D'acord amb l'informe de la Comissió de Delimitació Territorial i el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Governació i Relacions Institucionals i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Aprovar la constitució de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR