DECRET 360/2001, de 24 de desembre, pel qual es constitueix la Comissió per a l'Any Internacional de les Muntanyes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

360/2001, de 24 de desembre, pel qual es constitueix la Comissió per a l'Any Internacional de les Muntanyes.

L'Assemblea General de l'Organització de les Nacions Unides va declarar l'any 2002 com a l'Any Internacional de les Muntanyes, commemoració que coordina amb la FAO, amb el suport de la UNESCO, del Programa de les Nacions Unides per al desenvolupament i del Programa de les Nacions Unides per al medi ambient.

L'objectiu fonamental d'aquesta commemoració és difondre la importància del desenvolupament sostenible de l'alta muntanya.

El Govern de la Generalitat, conscient de la importància de la muntanya en la realitat històrica, present i futura del nostre país considera convenient la creació d'una comissió que desenvolupi un seguit d'actuacions encaminades a la celebració d'aquest Any Internacional i, especialment, l'afavoriment d'un marc de reflexió, debat i projecció de l'alta muntanya i de la seva gent en un moment important de canvi global.

Així doncs, per tal de donar el relleu adequat a la commemoració de l'Any Internacional de les Muntanyes i obtenir la necessària coordinació entre els departaments de la Generalitat, així com entre els ens locals i les entitats socials, econòmiques i culturals vinculades a l'alta muntanya es considera que el mecanisme adient és la creació d'una comissió.

Per tot això, d'acord amb l'article 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte i adscripció

1.1 Es constitueix, amb caràcter temporal, la Comissió per a l'Any Internacional de les Muntanyes amb l'objectiu d'elaborar i impulsar un programa d'actuacions per a la commemoració d'aquest Any Internacional, que té com a objectiu difondre la importància del desenvolupament sostenible de l'alta muntanya.

1.2 La Comissió per a l'Any Internacional de les Muntanyes s'adscriu al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Article 2

Composició

2.1 La Comissió per a l'Any Internacional de les Muntanyes es compon dels membres següents:

  1. La persona titular del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que en deté la presidència.

  2. Una persona en representació del Departament de la Presidència, designada pel seu titular.

  3. Una persona en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR