ORDRE SLT/46/2007, de 5 de març, per la qual es regula el contingut i el model de la targeta sanitària individual a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/46/2007, de 5 de març, per la qual es regula el contingut i el model de la targeta sanitària individual a Catalunya.

Mitjançant el Decret 90/1990, de 3 d'abril (DOGC núm. 1282, de 23.4.1990), es van adoptar mesures referents a la creació i l'ús de la targeta sanitària individual a Catalunya com a document identificatiu i acreditatiu de les persones usuàries per a l'accés als serveis sanitaris de cobertura pública, a càrrec del Servei Català de la Salut, de conformitat amb el que estableix la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya.

Actualment, d'acord amb el que estableix l'article 2 del precitat Decret 90/1990, de 3 d'abril, el contingut i les dades mínimes de la targeta sanitària individual estan regulades per l'Ordre de 2 d'octubre de 2001, de desplegament del Decret 90/1990, de 3 d'abril, sobre la targeta sanitària individual a Catalunya (DOGC núm. 3488, de 8.10.2001). Tanmateix, l'experiència assolida durant aquests anys, així com la publicació de la Llei 16/2003, de 28 de maig, de cohesió i qualitat del Sistema Nacional de Salut, i del Reial decret 183/2004, de 30 de gener, pel qual es regula la targeta sanitària individual, amb el caràcter de norma bàsica, han palesat la necessitat de modificar l'Ordre de 2 d'octubre de 2001 i, per raons de claredat i seguretat jurídica, s'ha considerat convenient substituir totalment l'anterior Ordre.

De conformitat amb el que preveu l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a l'empara de les facultats que m'atorga la disposició final 1 del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

1.1 La targeta sanitària individual, com a mínim, ha de contenir les dades següents:

Identificació del Servei Català de la Salut, com a administració sanitària emissora.

Nom i cognoms de la persona titular de la targeta.

Codi d'identificació de la persona titular de la targeta, assignat pel Servei Català de la Salut.

Identificació del nivell d'assegurament de la persona titular de la targeta, amb indicació expressa de la modalitat de la prestació farmacèutica.

Llegenda informativa amb el text següent: "Aquesta targeta us permet l'accés als serveis de tot el Sistema Nacional de Salut."

1.2 La targeta sanitària podrà incloure, a banda del contingut mínim establert en el número anterior: el termini de validesa de la targeta, el número d'ordre de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR