ORDRE GAP/326/2008, de 30 de juny, de modificació de l'Ordre GAP/503/2007, de 27 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de producció de continguts digitals, d'oferta de serveis que en promoguin la utilitat, i de dinamització de l'ús d'aquests continguts, presentats per entitats privades sense afany de lucre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/326/2008, de 30 de juny, de modificació de l'Ordre GAP/503/2007, de 27 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de producció de continguts digitals, d'oferta de serveis que en promoguin la utilitat, i de dinamització de l'ús d'aquests continguts, presentats per entitats privades sense afany de lucre.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, és el departament de la Generalitat de Catalunya competent per impulsar la integració de les tecnologies de la informació en tots els àmbits de la societat catalana i potenciar accions contra la fractura digital.

En virtut de l'Ordre GAP/503/2007, de 27 de desembre, es van aprovar les bases reguladores i es va obrir la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de producció de continguts digitals, d'oferta de serveis que en promoguin la utilitat, i de dinamització de l'ús d'aquests continguts, presentats per entitats privades sense afany de lucre (DOGC núm. 5038, de 31.12.2007).

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha apreciat la necessitat d'incrementar l'import global màxim destinat a la convocatòria esmentada, ateses les nombroses sol·licituds rebudes i el nombre de projectes que presenten un especial interès sociocultural. De la mateixa manera, també s'ha apreciat la necessitat de modificar els terminis d'execució dels projectes, atesa la dificultat que suposaria per als beneficiaris dels ajuts l'execució dels projectes, i la seva justificació, en els terminis inicialment establerts.

Per tot el que s'expressa, i d'acord amb les disposicions que contenen el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i transferències de la Generalitat de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003,

Ordeno:

Article 1

Modificar l'article 1 de l'Ordre GAP/503/2007, de 27 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de producció de continguts digitals, d'oferta de serveis que en promoguin la utilitat, i de dinamització de l'ús d'aquests...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR