ORDRE de 27 de setembre de 2001, per la qual es prorroga el termini de presentació de sol·licituds previst a l'Ordre de 3 de juliol de 2001, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de subvencions per a la creació i la consolidació de places escolars de primer cicle d'educació infantil en centres de titularitat municipal.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 27 de setembre de 2001, per la qual es prorroga el termini de presentació de sol·licituds previst a l’Ordre de 3 de juliol de 2001, per la qual s’obre convocatòria pública per a la concessió de subvencions per a la creació i la consolidació de places escolars de primer cicle d’educació infantil en centres de titularitat municipal.

Per Ordre de 3 de juliol de 2001 (DOGC núm. 3425, de 6 de juliol), es va obrir convocatòria pública per a la concessió de subvencions per a la creació i la consolidació de places escolars de primer cicle d’educació infantil en centres de titularitat municipal.

A l’article 4 de l’esmentada Ordre s’estableix que el termini de presentació de les sol·licituds i la documentació és fins al 30 de setembre de 2001.

Amb la finalitat de facilitar que el major nombre de corporacions locals puguin acollir-se a la convocatòria, i a proposta del director general de Centres Docents,

Ordeno:

Article únic

Es prorroga fins al 31 de desembre de 2001 el termini per presentar la sol·licitud i la documentació previstes a la base 2 de l’annex 1 de l’Ordre de 3 de juliol de 2001, per la qual es va obrir convocatòria pública per a la concessió de subvencions per a la creació i la consolidació de places escolars de primer cicle d’educació infantil en centres de titularitat municipal.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR