RESOLUCIÓ GRI/1089/2012, de 18 de maig, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc singular a la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament (convocatòria de provisió núm. GO/005/12).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant el lloc d’assessor/a a grup parlamentari de la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament.

El lloc esmentat consta en la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d’organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l’informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

—1 Obrir la convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc d’assessor/a a grup parlamentari de la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es detallen en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

—2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren en l’annex 2 d’aquesta Resolució.

—3 Les sol·licituds s’han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre general del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (av. Diagonal, 409, 08008 Barcelona), Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), Lleida (c. Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (c. Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l’Ebre (c. Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament de Governació i Relacions Institucionals en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la publicació.

Barcelona, 18 de maig de 2012

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, de 25 d’abril, DOGC de 16.5.2007)

Maria Àngels Barbarà i Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció del lloc de treball

—1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: assessor/a a grup parlamentari

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 30.1.

Complement específic: 30.779,76 euros.

Horari: normal.

Jornada: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: lliure designació.

—2 Requisits de participació

Grup: A, subgrup A1.

Mobilitat: qualsevol Administració.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d’administració general i d’administració especial del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior i tots els cossos especials del grup A.

—3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell de suficiència (C) de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

—4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Mantenir la coordinació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR