RESOLUCIÓ de 13 de juny de 2001, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d'Ensenyament (convocatòria de provisió núm. EN/002/01)

SecciónDiversos
Rango de LeyResolució

de 13 de juny de 2001, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d’Ensenyament (convocatòria de provisió núm. EN/002/01)

D’acord amb el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i altres disposicions complementàries; el Decret 320/2000, de 27 de setembre, de reestructuració del Departament d’Ensenyament, modificat pel Decret 89/2001, de 20 de març, i l’Ordre de 28 de setembre de 2000, per la qual s’adapten els negociats del Departament d’Ensenyament al Decret 320/2000 i se n’aprova la descripció de les funcions; modificada per l’Ordre de 24 d’abril de 2001; i el Decret 222/1989, de 12 de setembre, de reestructuració del Departament d’Ensenyament;

Atès que són vacants quatre llocs de comandament i un lloc singular al Departament d’Ensenyament;

Atesa la proposta del secretari general del Departament per a la seva provisió;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tràmit d’intervenció;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal funcionari de l’Administració de la Generalitat i la descripció dels llocs a proveir, inclosa en el manual d’organització d’aquest Departament;

De conformitat amb l’article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió dels quatre llocs de comandament i el lloc singular que es detallen a l’annex 2, d’acord amb les bases que figuren a l’annex 1 d’aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l’article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d’Ensenyament, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

D’altra banda, les persones interessades poden interposar recurs d’alçada, davant la consellera d’Ensenyament, contra els actes administratius que es derivin de l’actuació de la Junta de Mèrits i Capacitats, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la data de la seva publicació, d’acord amb els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

Barcelona, 13 de juny de 2001

Carme-Laura Gil i Miró

Consellera d’Ensenyament

Annex 1

Bases

—1 Llocs de treball que cal proveir

Es convoca concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió dels quatre llocs de comandament i el lloc singular del Departament d’Ensenyament que es detallen a l’annex 2 d’aquesta Resolució de convocatòria, juntament amb la descripció de les seves característiques, requisits i contingut funcional.

—2 Requisits de participació

2.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari que compleix els requisits i les condicions establertes als articles 61 i 62 del Decret 123/1997, de 13 de maig, i els que determina per a cada lloc la relació de llocs de treball, d’acord amb el que consta a l’annex 2 d’aquesta Resolució de convocatòria.

2.1.1 Els funcionaris amb destinació definitiva, per poder participar, han d’haver romàs un mínim d’un any en llocs amb destinació definitiva del mateix nivell des del qual concursen, llevat que ho facin des de llocs de treball del Departament d’Ensenyament o des de llocs el sistema de provisió dels quals sigui el de lliure designació.

2.1.2 No poden prendre part en la convocatòria els funcionaris suspesos mentre duri la situació de suspensió de funcions, ni els traslladats de llocs de treball com a conseqüència d’expedient disciplinari mentre durin els efectes de la sanció.

2.1.3 Tampoc no poden participar-hi els destituïts de càrrecs de comandament com a conseqüència d’expedient disciplinari mentre durin els efectes de la sanció.

2.1.4 No poden prendre part en aquest concurs els funcionaris que, trobant-se en una situació administrativa diferent a la de servei actiu, no hi hagin romàs el temps mínim per a reingressar.

2.2 Els funcionaris amb discapacitats hi participaran en igualtat de condicions que la resta d’aspirants, sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

2.3 Així mateix, per poder prendre part en aquesta convocatòria cal posseir coneixements orals i escrits de llengua catalana de nivell C o superior de la Junta Permanent de Català, o equivalent i acreditar-los documentalment amb la sol·licitud.

En el cas que els aspirants no acreditin documentalment l’esmentat nivell, la Junta de Mèrits i Capacitats avaluarà, mitjançant una prova oral i escrita, els seus coneixements de llengua catalana en relació amb el lloc de treball a proveir. No obstant l’anterior, resten exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, els aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació, o de selecció de personal a l’Administració de la Generalitat en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior exigit a la convocatòria.

En aquests supòsits, s’haurà d’adjuntar a la sol·licitud de participació la corresponent acreditació documental.

2.4 Els requisits de participació s’han de reunir en la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base 3.1 d’aquesta convocatòria.

—3 Sol·licituds

3.1 Les sol·licituds per prendre part en aquest concurs s’han de presentar al Registre general del Departament d’Ensenyament, a les seves delegacions territorials, o per qualsevol dels mitjans que autoritza l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, dins el termini de 15 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta Resolució al DOGC.

Les adreces són les següents:

Serveis centrals del Departament d’Ensenyament: Via Augusta, 202-226, 08021 Barcelona.

Delegació Territorial de Barcelona I (ciutat): av. Paral·lel, 71-73, 08004 Barcelona.

Delegació Territorial de Barcelona II (comarques): c. Casp, 15, 08010 Barcelona.

Delegació Territorial del Baix Llobregat-Anoia: c. Laureà Miró, 328-330, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Delegació Territorial del Vallès Occidental: c. Marquès de Comillas, 67-69, 08202 Sabadell.

Delegació Territorial de Girona: c. Ultònia, 13, 17002 Girona.

Delegació Territorial de Lleida: ptge. Pompeu, 4, 25006 Lleida.

Delegació Territorial de Tarragona: c. de Sant Francesc, 7, 43003 Tarragona.

3.2 Les sol·licituds tindran caràcter vinculant per als concursants i no s’admetran renúncies a la participació al concurs un cop hagin transcorregut 10 dies hàbils des de l’acabament del termini de presentació de sol·licituds, llevat que la Junta de Mèrits i Capacitats decideixi acceptar-les per causes degudament justificades.

3.3 Els aspirants han d’adjuntar a la sol·licitud de participació la corresponent declaració dels mèrits i capacitats que tinguin relació amb el lloc a proveir, degudament especificats, així com la documentació acreditativa que en cada cas es requereixi. Tant la sol·licitud com la declaració de mèrits i capacitats han de ser formalitzades segons els models que estaran a disposició de les persones interessades als serveis centrals del Departament d’Ensenyament i a les delegacions territorials, les adreces dels quals han estat ressenyades a la base 3.1.

3.4 Els aspirants a què fa referència la base 2.2 d’aquesta convocatòria han d’adjuntar amb la sol·licitud l’informe emès per l’equip oficial de valoració de disminucions de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), per tal que la Junta de Mèrits i Capacitats pugui avaluar si el funcionari pot desenvolupar de forma suficient i autònoma les funcions i tasques del lloc de treball objecte de provisió.

Aquests aspirants podran demanar en la sol·licitud de participació l’adaptació del lloc sol·licitat, sempre que aquesta adaptació no comporti una modificació exorbitant en el context de l’organització i no sigui incompatible amb el contingut del lloc i el servei públic a prestar.

3.5...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR