ORDRE IRP/280/2009, de 12 de maig, per la qual s'obre convocatòria per adjudicar vuit beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/280/2009, de 12 de maig, per la qual s'obre convocatòria per adjudicar vuit beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

Mitjançant el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb l'article 3.3.b), es van atribuir al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació les funcions relacionades amb les emergències i la seguretat civil. D'acord amb el Decret 479/2006, de 5 de desembre, d'estructuració del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, es va adequar l'estructura i l'organització general del Departament per tal d'establir el seu àmbit competencial. I d'acord amb el Decret 243/2007, de 6 de novembre, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, a l'article 55 atribueixen les funcions en matèria de protecció civil a la Direcció General de Protecció Civil.

L'article 37 de la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, en relació amb l'estudi i la investigació, preveu la necessitat de promoure l'estudi científic dels riscos que poden afectar la població, els béns i el medi ambient, així com la recerca sobre els mitjans i les tècniques de resposta i els estudis sociològics necessaris per determinar les necessitats informatives de la població.

Per tot això, d'acord amb el que preveuen el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

Obrir la convocatòria per adjudicar vuit beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a estudiants de les universitats de Catalunya a la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir la realització de les pràctiques objecte de la convocatòria i el seu desenvolupament, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes beques s'imputa amb càrrec a la partida IT06D/480000100/2250 del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009, amb un màxim de 40.000,00 euros.

Barcelona, 12 de maig de 2009

Joan Saura i Laporta

Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquestes beques és el que preveuen el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

.2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'un màxim de vuit beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a la Direcció General de Protecció Civil.

.3 Persones beneficiàries

Les beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil s'adrecen als/a les estudiants de les universitats catalanes que estiguin cursant estudis oficials que tinguin aprovat un mínim del 60% dels crèdits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR