ORDRE PTO/251/2003, de 27 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria d'atorgament de subvencions per a la promoció turística de les Terres de l'Ebre durant l'any 2003, i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/251/2003, de 27 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria d'atorgament de subvencions per a la promoció turística de les Terres de l'Ebre durant l'any 2003, i se n'aproven les bases.

L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre és, de conformitat amb l'article 1 del Decret legislatiu 1/2003, de 8 de gener, un organisme autònom de caràcter administratiu de la Generalitat, el qual té personalitat jurídica pròpia, patrimoni propi i plena capacitat d'obrar per al compliment dels seus fins.

L'Institut té com a funcions, entre d'altres, el foment de la projecció de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, així com l'elaboració, l'execució i l'impuls dels plans de promoció i desenvolupament de caràcter sectorial d'aquestes comarques que integrin i potenciïn els esforços que es fan en aquesta zona i alhora afavoreixin la coordinació de totes les administracions actuants.

Per la seva banda, el Pla territorial parcial de les Terres de l'Ebre fixa el turisme com una de les línies d'activació de l'activitat econòmica al conjunt del territori, alhora que estableix que les potencialitats presents a les quatre comarques es veuran reforçades per la potenciació de la marca turística.

Així doncs, l'objectiu d'aquesta convocatòria d'atorgament de subvencions és el de promoure turísticament les Terres de l'Ebre durant l'any 2003, d'acord amb les condicions que es recullen a les bases que figuren a l'annex d'aquesta ordre.

En conseqüència, d'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, on s'estableix el règim de subvencions, i la resta de normativa vigent aplicable,

Ordeno:

.1 Fer pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions als ens públics de caràcter local de les Terres de l'Ebre per a la promoció turística d'aquest àmbit territorial durant l'any 2003.

.2 Aprovar les bases reguladores que regulen la concessió de les subvencions per a la promoció turística de les Terres de l'Ebre durant l'any 2003, que figuren a l'annex d'aquesta ordre.

.3 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària 61.20.460.0001, del pressupost de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre per al 2003; la quantitat màxima total que es destinarà a aquestes subvencions serà de 30.050,61 euros.

Barcelona, 27 de maig de 2003

Felip Puig i Godes

President de l'Institut per al Desenvolupament

de les Comarques de l'Ebre

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquestes subvencions tenen per objecte fer actuacions de promoció turística per part dels ens públics de caràcter local de les Terres de l'Ebre durant l'any 2003.

.2 Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les subvencions els ens públics de caràcter local de les Terres de l'Ebre.

.3 Quantia dels ajuts

Els ajuts que consisteixen en subvencions a fons perdut podran cobrir, com a màxim, el 50 % del cost total de l'actuació, amb el límit de 6.000 euros.

.4 Característiques de les actuacions

Les actuacions susceptibles de beneficiar-se d'aquestes subvencions s'han d'ajustar a les finalitats següents:

  1. Creació de productes turístics.

  2. Articulació de rutes i de circuits turístics.

  3. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR