ORDRE de 13 de novembre de 1990, de convocatòria per atorgar ajuts per a la realització d'activitats relacionades amb l'estudi de l'esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Atès que és convenient promoure la realització d'activitats, com ara conferències, simposis, jornades i seminaris, en el camp de la formació permanent de tècnics i científics en les diverses àrees i ciències que incideixen en l'esport, en col·laboració amb diferents institucions públiques i privades; i promoure també la publicació dels continguts i de les conclusions d'aquestes activitats;

Atès el que disposen la Llei 8/1988, de 7 d'abril, de l'esport, i el Decret 458/1981, de 18 de desembre, que regula la concessió de les subvencions que preveu el capítol 4 del pressupost de la Generalitat de Catalunya;

En conseqüència, i en virtut de les prerrogatives que em són pròpies,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per atorgar ajuts per a la realització d'activitats, com ara conferències (en congressos o específiques), simposis, jornades i seminaris relacionats amb la formació permanent de tècnics i científics en les diverses àrees i ciències que incideixen en l'esport; i també per a la publicació dels continguts i de les conclusions de les activitats esmentades.

Article 2

S'aproven les bases que hauran de regir aquesta convocatòria, que figuren com a annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió de subvencions estarà condicionada a les disponibilitats pressupostàries de la Secretaria General de l'Esport.

Disposicions addicionals

- 1 La concessió d'una subvenció no crea cap dret per a l'obtenció d'altres subvencions en anys posteriors i tampoc no es pot al·legar com a precedent.

- 2 El fet que l'entitat peticionària no hagi justificat documentalment les subvencions concedides amb anterioritat donarà lloc a la revocació automàtica de les subvencions atorgades, i no es donarà tràmit a cap nova petició fins que no es justifiquin adequadament, dins els terminis establerts, les subvencions anteriors, segons el que disposen el Decret 458/1981, de 18 de desembre, i altres disposicions aplicables.

Disposicions finals

- 1 S'autoritza la Direcció General de la Secretaria General de l'Esport a prendre les mesures i dictar les disposicions necessàries per a l'execució del que estableix aquesta Ordre.

- 2 Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 13 de novembre de 1990

P.D. (Ordre de 16.9.986, DOGC de 24.9.1986) Joaquim Pujol i Figa Secretari general

Annex

- 1 Podran sol·licitar ajuts per a la realització de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR