RESOLUCIÓ JUI/2514/2003, de 14 d'agost, de convocatòria de concurs oposició, pel torn lliure, per cobrir 1 plaça de personal facultatiu, llicenciat/da en biologia, del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria SCL/019/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

JUI/2514/2003, de 14 d'agost, de convocatÚria de concurs oposiciÛ, pel torn lliure, per cobrir 1 plaÁa de personal facultatiu, llicenciat/da en biologia, del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (n˙m. de registre de la convocatÚria SCL/019/03).

AtËs el que disposen els articles 17, 18.2 i 28 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulaciÛ dels llocs de treball de facultatius i tËcnics del cos de mossos d'esquadra; el Reglament de selecciÛ de personal de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 28/1986, de 30 de gener; el Reglament de provisiÛ de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra, aprovat pel Decret 169/2001, de 26 de juny;

Atesa la ResoluciÛ JUI/1/2003, de 2 de gener, per la qual es dÛna publicitat a l'Acord de la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de 24 de desembre de 2002, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica de places del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003;

Atesa la ResoluciÛ JUI/1672/2003, de 19 de maig, per la qual es dÛna publicitat a l'Acord de la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de 13 de maig de 2003, pel qual s'amplia el nombre de places de la categoria de mossos d'esquadra/escala superior intendent i mossos d'esquadra, personal facultatiu, de l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica per a l'any 2003 i s'aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica de les places de mossos d'esquadra, personal tËcnic;

Atesa la relaciÛ de llocs de treball vigent del personal funcionari del cos de mossos d'esquadra;

En ˙s de les competËncies que m'atribueix l'article 9.1 del Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulaciÛ dels llocs de treball de facultatius i tËcnics del cos de mossos d'esquadra, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat,

Resolc:

Article 1

S'obre la convocatÚria de concurs oposiciÛ, pel torn lliure, per cobrir 1 plaÁa de personal facultatiu, llicenciat/da en biologia, del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (n˙m. de registre de la convocatÚria SCL/019/03), amb subjecciÛ a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

Contra aquesta ResoluciÛ i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, potestativament, recurs de reposiciÛ davant la consellera de JustÌcia i Interior en el termini d'un mes previst en l'article 117 de la Llei esmentada, o bÈ recurs contenciÛs administratiu d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de la Llei esmentada. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 14 d'agost de 2003

N˙ria de Gispert i Catal‡

Consellera de JustÌcia i Interior

Annex 1

Bases

.1††Normes generals

1.1††S'obre la convocatÚria per cobrir 1 plaÁa de personal facultatiu, llicenciat/da en biologia, del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya, les caracterÌstiques de la qual sÛn les que consten a l'annex 3 d'aquesta ResoluciÛ. El procediment de selecciÛ Ès el de concurs oposiciÛ, pel torn lliure.

1.2††Les funcions que han d'exercir les persones funcion‡ries que siguin nomenades seran les que estableix l'article 2 del Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulaciÛ dels llocs de treball de facultatius i tËcnics del cos de mossos d'esquadra.

.2††Requisits de les persones aspirants

2.1††Poden participar en aquesta convocatÚria les persones aspirants que reuneixin els requisits seg¸ents:

a)†Tenir la nacionalitat espanyola.

b)†Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilaciÛ forÁosa.

c)†Estar en possessiÛ del tÌtol universitari de llicenciat/ada en biologia o equivalent. Si es tracta d'un tÌtol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologaciÛ del Ministeri d'EducaciÛ, Cultura i Esport.

d)†Posseir la capacitat fÌsica i psÌquica necess‡ries per a l'exercici de les funcions prÚpies de les places convocades.

e)†No haver estat condemnat/ada per cap delicte, no estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions p˙bliques ni estar separat/ada mitjanÁant expedient disciplinari del servei de cap administraciÛ p˙blica. Ser‡ aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitaciÛ, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjanÁant el corresponent document oficial.

2.2††Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia de presentaciÛ de sol∑licituds.

.3††Sol∑licituds

3.1††Llocs on obtenir els impresos de sol∑licitud.

L'imprËs de sol∑licitud i el document d'al∑legaciÛ de mËrits (DAD 12.d) es troben a disposiciÛ de les persones interessades al Departament de JustÌcia i Interior, a la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana i a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre. Les sol∑licituds per prendre part en la convocatÚria s'han d'adreÁar a la consellera de JustÌcia i Interior i s'han de formalitzar utilitzant el model normalitzat que figura en l'annex 4 d'aquesta ResoluciÛ.

3.2††Llocs on presentar les sol∑licituds.

Les sol∑licituds per prendre part en aquesta convocatÚria es podran presentar als registres seg¸ents:

Departament de JustÌcia i Interior:

Via Laietana, 69, 08003 Barcelona.

Pau Claris, 81, 08010 Barcelona.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, pg. Pujades, 9-13, 08018 Barcelona.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, RegiÛ Policial de Girona, c. Vista Alegre, 5, 17004 Girona.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, ¿rea Regional de Tr‡nsit Metropolitana, ctra. de la Sanson, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, RegiÛ Policial Central, c. ¿lvar Dalto, s/n, 08240 Manresa.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, ¿rea Regional de Tr‡nsit de Tarragona, polÌgon les Gavarres, entre els carrers 2 i 3, 43006 Tarragona.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, ¿rea Regional de Tr‡nsit de Girona, ctra. de Santa Coloma de Farners, km 1, polÌgon Mas Xirgu, 17005 Girona.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, RegiÛ Policial Pirineu Occidental, av. Guillem Graell, s/n, 25700 la Seu d'Urgell.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, RegiÛ Policial Ponent, c. Sant Hilari, s/n, 25003 Lleida.

DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, RegiÛ Policial Metropolitana Nord, c. Oliver, 5, 08400 Granollers.

DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Via Laietana, 14, 1a planta, 08003 Barcelona.

DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Gran Via de Jaume I, 9, entresÚl, 17001 Girona.

DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, c. LluÌs Companys, 1, 1r, 25003 Lleida.

DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, c. Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, c. Doctor Ferran, 6-8 (Palau Oliver de Boteller), 43500 Tortosa.

AixÌ mateix, es poden presentar en qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙.

3.3††Termini de presentaciÛ.

El termini de presentaciÛ de sol∑licituds Ès de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ de la convocatÚria al DOGC.

3.4††DocumentaciÛ.

Juntament amb la sol∑licitud, i dins el termini establert al punt 3.3 anterior, les persones aspirants han d'adjuntar:

a)†Tres fotografies de format carnet.

b)†Dues fotocÚpies del document nacional d'identitat.

c)†FotocÚpia compulsada de la documentaciÛ acreditativa d'estar en possessiÛ del nivell de suficiËncia de catal‡ (C) de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica o superior o equivalent d'acord amb l'Ordre CLT/197/2002, de 12 de juny, sobre els tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica (DOGC n˙m. 3660, de 19.6.2002).

En el cas que no es disposi d'aquesta documentaciÛ i als efectes de l'exempciÛ que preveu la base 6.1.b), segona prova, la persona aspirant haur‡ d'aportar una certificaciÛ del/de la secretari/‡ria general del departament corresponent, o de l'Úrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ per accedir a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en quË hagi participat la persona aspirant, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatÚria i l'especificaciÛ que ha obtingut plaÁa. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament de JustÌcia i Interior no ser‡ necess‡ria l'esmentada acreditaciÛ documental.

Pel que fa a les persones aspirants que hagin superat una prova del mateix nivell o superior en altres processos de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de l'any 2003 hauran d'acreditar-ho mitjanÁant un certificat de l'Úrgan convocant o de l'Úrgan en quË delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ en el que han participat, l'any de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de la convocatÚria, el nivell de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR